2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالتون چیه بگین

سلام عزیزم

من کیست اندومتریوما دارم، و یه مدت بنا به دستور کسی عنبرنسارا استفاده کردم در حد یه هفته شد که لک بینی و درد تو پهلو و شکمم_مثه درد پریود داشتم_ بنظرتون این نشونه چی بوده؟ خوب بود؟ 

چون ترسیدم رهاش کردم 

واقعا؟ چه خبر خوبی  من ترسیدم شاید داخل بدنمو خراش داده چون خیلی دودش سوزش ایجاد میکنه  ...

خخخخ نه من فقط بعد زایمانم آنتی بیوتیک اصلا نخوردم فقط دوه عنبر دادم. تجرله دیگه ای ندارم

😉 سوالمو بالاتر نوشتم، ببینید تو تخصصتون هست؟

شوخی کردم باهات گلم

فقط میدونم اگه دکتر بفهمه عنبرنسا استفاده کردی 

باهمون عنبر نسا آتیشت میزنه😑

ماه قبل من رفتم دکتر یه خانمی قبل از من پیش دکتر بود اسم عنبرنسا آورده بود پرسیده بود خوبه؟یا بده؟ به حدی دکتر از دستش عصبانی بود که من میترسیدم دردم بگم به دکتره

سلام عزیزم من کیست اندومتریوما دارم، و یه مدت بنا به دستور کسی عنبرنسارا استفاده کردم در حد یه ه ...

استفاده از عنبرنسا برای رفع عفونت های زیر پوستی هستش والبته برای کیست استفاده از عنبر نسا جوابگوی شما نیست میتونید برای تسکین دردتون از دمنوشها استفاده کنید البته در بعضی نسخ استفاده از عنبرنسا توصیه شده و‌ رد نمیکنم کلا دلیل کیست سردی زخم است که گفتنش اینجا امکان پذیر نیست

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،