سلام شبتون بخیر..بیاین بهم بگین با بچه های 17 18 ماهتون چه بازی هایی میکنین ؟ چه جوری سرگرمشون میکنین؟ قد و وزنشون چقدره؟ شما هم بعضی وقتا کلافه میشین از بچه داری یا نه😑
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بیصبرانه منتظر روز واکسنشم. قد و وزنش اونروز معلوم میشه😁
بازی خاصی نمیکنم. توپ بازی،برج حلقه... خودش با خودش بازی میکنه بیشتر
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». /////////////////// (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)
❤️❤️❤️یک چیزهایی هیچ وقت عادی نمی شود بچه دار شدن مثل یک جادوست. مثل افسانه ای شیرین و عجیب و غریب که سخت می شود باورش کرد. آخر چطور می شود یک دفعه مادر شد. همین که اولین بار نقطه ای تپنده را نشانت می دهند و می گویند این بچه شماست، همه چیز تغییر می کند. دستت را می گذاری روی شکم و حس می کنی از همین حالا باید قوی تر باشی. باید محافظت کنی از این نقطه تپنده کوچک. باید حامی اش باشی، همراهش باشی. شروع به تکان خوردن که می کند فکر می کنی دیگر خودت نیستی، دیگر پاهایت روی زمین نیست. لذتی وجودت را می گیرد که با کمتر چیزی قابل قیاس است. با گذشت هر روز و هر ماه چقدر عاشق تر می شوی. چقدر قلبت می تپد برایش. برای اویی که هیچ نمی دانی چه شکلی خواهد بود. چشم هایش، دهانش، انگشت هایش. از همین روزهاست که نگرانش می شوی. که چرا تکان نمی خورد، چرا نمی چرخد، چرا با لگدهایش نمی گوید من اینجام. بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد❤️❤️❤️
من ی پسر ۱۷ماهه دارم شدیدا بد غذا و لاغره ی ماهم هست ک مریضه و شدیدا کم وزن شده قدشو نمیدونم چون ۱۵ماهگی اینا گرفتم نمیدونم ۸۰چند بود وزنشم ۱۰.۳۰۰اینا الان ک لاغرترم شده فقط میگم زودتر بزرگ شه اینقدر ک اذیتم میکنه
وای یه ماه دیگه وقت واکسن ما هست😩. اشتهاش خوبه؟ بچه من یه روز اشتهاش خوبه یه روز کم میخوره
خوبه اشتهاش ولی زینکم میدم .
من شونزده بهمن باید ببرمش😣😣
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». /////////////////// (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)
کارتون میبینه یکمم باهاش با اسبا بازیاش بازی میکنم در روز هم یکبار ۲ ساعت میخوابه بیشتر پای کارتونه ...
از واکسن بگو😥
هم به دست زد هم به پا؟ خوبه الان؟
اها بازیم ک همه چی ی کتاب داره توش انگلیسی اسم حیوونا و میوها و اعضای برن به فارسی و انگلیس هست بعد الان میوهارو میشناسه و میگه حیوونارو میگه و صداشونو درمیاره رنگ ابی سبز زرد بلده بازیم ک استخر توپ داره توپ بازی میکنیم دکتر بازی خونه بازی اهنگ میزاریم میرقصیم دالی بازی تاب داره بازی میکنه کلا خیلی بازی میکنیم
والا یکم فقط ماش درد میکنه خیلی نه ها یکم استامینیفن میدم بهش اره هم دست هم پاش زد دعا کنید فقط تب نکنه
فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️❤️❤️یک چیزهایی هیچ وقت عادی نمی شود بچه دار شدن مثل یک جادوست. مثل افسانه ای شیرین و عجیب و غریب که سخت می شود باورش کرد. آخر چطور می شود یک دفعه مادر شد. همین که اولین بار نقطه ای تپنده را نشانت می دهند و می گویند این بچه شماست، همه چیز تغییر می کند. دستت را می گذاری روی شکم و حس می کنی از همین حالا باید قوی تر باشی. باید محافظت کنی از این نقطه تپنده کوچک. باید حامی اش باشی، همراهش باشی. شروع به تکان خوردن که می کند فکر می کنی دیگر خودت نیستی، دیگر پاهایت روی زمین نیست. لذتی وجودت را می گیرد که با کمتر چیزی قابل قیاس است. با گذشت هر روز و هر ماه چقدر عاشق تر می شوی. چقدر قلبت می تپد برایش. برای اویی که هیچ نمی دانی چه شکلی خواهد بود. چشم هایش، دهانش، انگشت هایش. از همین روزهاست که نگرانش می شوی. که چرا تکان نمی خورد، چرا نمی چرخد، چرا با لگدهایش نمی گوید من اینجام. بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد❤️❤️❤️