2777
2789
عنوان

بارداری

116 بازدید | 16 پست

دوستان گلم سلام من ۷ماهه اقدامم ماه پیش لوتریزول خوردم امروز روز ۱۱پریودی رفتم شوند گفت دو فولیکول غالب ۱۸و۱۹ویک کیست فولیکولار ۴۵میلیمتر تو تخمدان راستم دارم.دکترم گفت کیست ایجاد شده شانس بارداری رو کم می‌کنم .کسی بوده با وضعیت مشابه من باردار شده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من تو سونو قبلیم کیست نداشتم دکتر احتمال می‌دهد یکی از فولیکولای غالب خیلی بزرگ شده ونبدیل به ک ...

فکر کردم میگی کیست داشتی حالا به اقدامات ادامه انشاالله که دامنت سبز بشه

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
نه وزنم نرماله .ولی استرس دارم 

استرس خیلی تاثیر داره هرکس رو دیدم دقیقا وقتی بی خیال بوده باردار شده .سنی هم نداری که عزیزم هیچ استرس نداشته باش راحت باردار میشی میگی قبلا هم کیست نداشتی اصلا مشکلی نداره شاید ی کم زمان ببره سریع نا امید نشو