2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر ک هست بقیشومیگم مشکلی نداره ک دخملم

تازه ممکنه دخترباشه

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
دختر ک هست بقیشومیگم مشکلی نداره ک دخملم تازه ممکنه دخترباشه

طول سرویکس ۳۰ یکم مواظب باش کمترپله بالاپایین برو و استراحت بیشتری داشته باش بازم نظردکترت مهم تره عزیزم 

محیا و مهنیازندگی منوباباشون   
طول سرویکس ۳۰ یکم مواظب باش کمترپله بالاپایین برو و استراحت بیشتری داشته باش بازم نظردکترت مهم تره ع ...

ینی چی این میشه بم بگی

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
نمیشناسم شماهم کاشانی؟

همونجاکه سونو دادی طبقه بالاش دکترزنان زایمانه فوق العاده دکتر خوبیه یعنی حرف نداره اگه پرونده تشکیل ندادی بروپیش ایشون هم کارشون خوبه هم نزدیکه به سونو هی نمیخواد زیادی راه بری هم داروخونه نزدیکته همش یجاست راحتی

همونجاکه سونو دادی طبقه بالاش دکترزنان زایمانه فوق العاده دکتر خوبیه یعنی حرف نداره اگه پرونده تشکیل ...

من مطب خانوم بهمن یار نرفتم گلم 

ینی چی این میشه بم بگی

طول سرویکس یعنی طول دهانه رحم که با واژن ارتباط داره این هرچقدر کمتر باشه خطرناکه ازتو بدک نیست باز باید دکترت نظر بده عزیزم