2777
2789
استراحتی؟؟  فک‌نمیکنم چیز خاصی باشه ولی به دکترت یه زنگ بزن اخه سرویکستم انچنان خوب نیست

نه، اتفاقا دکترم گفت کارای خونه تو انجام بده و روزی ۲۰ دقیقه پیاده روی کن ولی من ترسیدم و انجام ندادم چون از اول بارداری تا حالا درد داشتم

بهش گفتم حلقه لازم نیست،؟ گفت نه خوبه

گروه قرمز❤️ وزن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مارژینال نیست؟ یعنی نگفتن جفتت پایینه؟ برا بارداری اولم قدامی بود از اول تکوناشو بالای شکمم حس میکرد ...

نه پایین نیست

اتفاقا من هیچوقت خیلی بالا حس نکردم

یکی دو روز تقریبا کنار نافم بود الان دیگه کلا رفته پایین

گروه قرمز❤️ وزن 
نه، اتفاقا دکترم گفت کارای خونه تو انجام بده و روزی ۲۰ دقیقه پیاده روی کن ولی من ترسیدم و انجام نداد ...

دکترا معمولا استراحت نمیدن

منم با سرویکس ۲۸ استراحت نداد

ولی خودت رعایت کن هیچ کس دلسوز کسی نیس

خودمون باید به فکر خودمون باشیم

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
دکترا معمولا استراحت نمیدن منم با سرویکس ۲۸ استراحت نداد ولی خودت رعایت کن هیچ کس دلسوز کسی نیس خ ...

تا حالا که تقریبا استراحت کردم. مطلق نه اما کار خاصی هم انجام ندادم بیشتر میرم خونه مامانم

متاسفانه من با وزن خیلی بالا باردار شدم، دکترم میترسه استراحت کنم وزنم بالاتر بره

گروه قرمز❤️ وزن 
سلام عزیزم ببخشید واسه شما مشکلی پیش نیومد ؟ آخه منم ضربه های بچه رو تو لگن حس میکنم

عزیزم منم الان دقیقا همینطورم مشکلی نداره ؟؟؟

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
عزیزم منم الان دقیقا همینطورم مشکلی نداره ؟؟؟

سلام نه عزیزم اگر طول سرویکست خوبه مشکلی نداره .

من چون طول سرویکسم کوتاه بود دکتر بهم استراحت داد.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
سلام نه عزیزم اگر طول سرویکست خوبه مشکلی نداره .  من چون طول سرویکسم کوتاه بود دکتر بهم استراح ...

از دیروز زیر شکممو با شال بستم اومده سمت نافم قبلش همش تو لگن بود ضربه هاش 

ممنون عزیزم جواب دادی 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
از دیروز زیر شکممو با شال بستم اومده سمت نافم قبلش همش تو لگن بود ضربه هاش  ممنون عزیزم جواب د ...

خواهش میکنم به خودت فشار نیار کار سنگین نکن انشالله به سلامتی این دورانو طی میکنی .

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
خواهش میکنم به خودت فشار نیار کار سنگین نکن انشالله به سلامتی این دورانو طی میکنی .

قربونت عزیزم حتما 

التماس دعا آبجی 

تا حالا که تقریبا استراحت کردم. مطلق نه اما کار خاصی هم انجام ندادم بیشتر میرم خونه مامانممتاسفانه م ...

عزمزم با وزن بالا باردار شدی تا آخر چقد اضافه کردی؟

مشکلی نداشتی؟

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
عزمزم با وزن بالا باردار شدی تا آخر چقد اضافه کردی؟مشکلی نداشتی؟

تا آخر ۴ کیلو

نه مشکلی نداشتم

الان بارداری دوممه،  و بازم دکتر خیلی روی وزنم تاکید داره اما خب چون حالم بده فعلا نمیتونم زیاد بخورم و افزایش وزن نداشتم اما اینبار برخلاف دفعه قبل شکمم داره بزرگ میشه. تازه ۱۴ هفته ام و نباید انقدر بزرگ میشد

گروه قرمز❤️ وزن