2777
2789
عنوان

وقتي اعصابتون ريش ريشه

111 بازدید | 17 پست

و هيچ كاري از دستتون ساخته نيست....

بغير از توكل به خدا ....چيكار ميكنين كه آروم ميشين....

گل گاوزبون دم ميكردم ميخوردم خوب بود...ولي همونم ديگه جواب نميده

میرم حموم گریه میکنم

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

عرق بیدمشک و بهارنارنج و.گلاب و زعفرون قاطی میکنم میخورم

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذکر میگم بین ابروهامو با انگشت شصت و اشاره مالش میدم خیلی موثره انقد تکرار میکنم 

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
🥴 نمي دونم چرا بعضيا فك نميكنن كه اين دنيا دار مكافاته...

وای اگه بکم این زن چقدر خسیس هیچ کی باور نمیکنه

الان بخوام تاپیک بزنم همه میگن نه چرا راجب مادرت همچین حسی داری

تهش هیچی نیست باور کن....

برا من که دیگه کار از گل گاو زبون گذشته وقتی اعصابم ناراحت میشه بدنم میلرزه 

وقتی تو زندگی آدم تنش باشه و چیزی که به آدم استرس میده  دیگه اون اعصاب درست نمیشه 

مگر اینکه به اذن خدا اون مشکلها تنشها  برطرف‌بشه

برا من که دیگه کار از گل گاو زبون گذشته وقتی اعصابم ناراحت میشه بدنم میلرزه  وقتی تو زندگی آدم ...

منم از اون گذشته ديگه 

خيلي اعصابم خرابه حوصله هيچي ندارم...دوست دارم بميرم

منم از اون گذشته ديگه  خيلي اعصابم خرابه حوصله هيچي ندارم...دوست دارم بميرم

عامه بدبختی خودم فقط نیستم که ...پسرم هم این مشکل رو چند ساله داره 

من  هرکسی که باعث اینهمه درد رنج تو زندگیم شدن رو واگذار میکنم به خدا 

خدا  خودش داره میبینه که آنقدر درد کشیدم که حالا کارم به اینجا رسیده 

منم از اون گذشته ديگه  خيلي اعصابم خرابه حوصله هيچي ندارم...دوست دارم بميرم

شما فکر کنم خیلی جوون باشی پاشو برو بیرون  غذاهای مقوی برا اعصاب بخور برو مشاوره تا خداناکرده بدتر  نشی