سلام دوستان من هفته پیش از طریق خانواده ام با یه دختر آشنا شدم که کیس خوبی بود بنظرم واسه ازدواج چند بار تلفنی با همدیگه صحبت کردیم قرار بود چهارشنبه هفته پیش با همدیگه بریم بیرون که بیشتر آشنا بشیم خانواده اش هم تا اون شب اوکی بودند درست شب قبل یعنی سه شنبه اومد گفتش که ببخشید و... خانواده ام استخاره کردند بد اومده بنظرتون دلیلش چیه چیکار کنم الان چون واقعا دلیلش رو نفهمیدم هر چقدر هم اصرار کردم گفتش که من شمارو تاجایی که شناختم خیلی خوب بودید اما نظر خانواده ام شرطه و حتی برادرم فرستادم که با پدرش صحبت کنه باهم نتونستم بفهمم دلیلشون چیه چون واقعا اونها اهل استخاره و... نیستند و از طرفی ما خانواده ام مشکلی نداره
گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از اودور،
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از اودور،
حس میکنم همونیه که میخوام اما واقعا نمیدونم الان چیکار کنم که خیلی بهم ریختم
اگه اونا تورا نمیخوان"پس پیگیرشون نباش انشاالله بهترینش پیدا میشه
نمیدونم وقتی با دختره صحبت کردم از طرز صحبت کردنش معلوم بود اوکیه
اگه اونا تورا نمیخوان"پس پیگیرشون نباش انشاالله بهترینش پیدا میشه
طبق نظر خانواده خودشون ما قرار شد که اول باهمدیکه آشنا بشیم چون خواهرم همه چی منوگفته بود اونها هم قبول کردند