2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دختر که ندارم 

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

حس میکنم همونیه که میخوام اما واقعا نمی‌دونم الان چیکار کنم که خیلی بهم ریختم

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

۳۰سالمه

اگه اونا تورا نمیخوان"پس پیگیرشون نباش انشاالله بهترینش پیدا میشه

نمی‌دونم وقتی با دختره صحبت کردم از طرز صحبت کردنش معلوم بود اوکیه

ببین اگ واقعا میدونی همونیع ک میخای و اطمینان داری دخترخبیع وخانوادها در ی سطحین بیشتر تلاش کن 

خاهرمن اول ناراضی بود همین استخاره بهونه کردن ولی پسره چندباراومدوقسمت هم شدن🤩 

هیچ کاری بی حکمت نیست
اگه اونا تورا نمیخوان"پس پیگیرشون نباش انشاالله بهترینش پیدا میشه

طبق نظر خانواده خودشون ما قرار شد که اول باهمدیکه آشنا بشیم چون خواهرم همه چی منو‌گفته بود اونها هم قبول کردند

ببین اگ واقعا میدونی همونیع ک میخای و اطمینان داری دخترخبیع وخانوادها در ی سطحین بیشتر تلاش کن  ...

بهش گفتم باپدرت صحبت کنم گفت بعید می‌دونم بتونی راضی ش کنی شماره پدرش رو‌هم نداد البته بعدش شماره پدرش رو‌گیر آوردم دروغ چرا ترسیدم نتیجه عکس بده