2777
2789

هر جنسیتی دوست داری برعکسش و از خدا بخواه ردخور نداره 😁 مثلا من پسر دوست داشتم میگفتم خدایا فقط پسر بشه دختر شد

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جنسیتی دوست داری برعکسش و از خدا بخواه ردخور نداره 😁 مثلا من پسر دوست داشتم میگفتم خدایا فقط پسر ...

خدا براتون حفظش کنه

یه کنجد دارم شاه نداره😍😍تازه قول داده این هفته عدس بشه😁😁😁😁😁
خدا براتون حفظش کنه

ممنون عزیزم الان عاشق دخترامم 😍

الان توی یه تاپیک دیگه هم گفتم، من هر دو اقدامم یک روز بعد پاکی بود و بعدش دیگه اقدامی نداشتیم ،اینم شانس دختر شدن و بالا میبره

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀
ممنون عزیزم الان عاشق دخترامم 😍 الان توی یه تاپیک دیگه هم گفتم، من هر دو اقدامم یک روز بعد پاکی بو ...

توکل ب خدا

قبلیمو خواب دیدم دختره

نموند افتاد

یه کنجد دارم شاه نداره😍😍تازه قول داده این هفته عدس بشه😁😁😁😁😁
هر جنسیتی دوست داری برعکسش و از خدا بخواه ردخور نداره 😁 مثلا من پسر دوست داشتم میگفتم خدایا فقط پسر ...

منم  دختر دوست داشتم پسر شد ولی الان خداروشکر میکنم بابت داشتنش و با دنیا عوضش نمیکنم و همیشه از خدا میخوام منو ببخشه که ازش دختر میخواستم فقط باید بگیم سلامت و صالح باشه جنسیتش فرقی نداره

سالخوری تا همیشه  شروع دوباره  ۱۸ بهمن