2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که الان بیدارم یعنی استرس

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد

از استرس و ترس حرفايى كه نبايد ميزدم و زدم و حالا برام شر نشه يه سال نتونستم راحت بخوابم

حالا كه ديدم شر شده ديگه راحت ميخوابم چون كاره خودمو كردم😩

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
نه ولي ترس نداره ك قرصاي صد استرس و اضطراب بخور

فایده نداشته پدرم دوماهه فوت شده منم استرس دارم که میمیرم اصلاااااا حس و حال خوبی ندارم یه دختر ۲ساله هم دارم واقعا زندگی برام سخت شده😭😭😭😭😭

فایده نداشته پدرم دوماهه فوت شده منم استرس دارم که میمیرم اصلاااااا حس و حال خوبی ندارم یه دختر ۲سال ...

اخي حق داري عزيزم😔 به هرحال قرص رو بخور حالتو بهتر ميكنه اين درد فقط چاره اش زمانه بايد يه مدت بگذره تا بتوني اين قضيه رو هضم كني و باهاش كنار 

تو خونه زياد نشين و فكر خيال نكن 

اگه حوصلشو داري برو بيرون پياده روي كن مخصوصا تو افتاب 

و خدايي كه به شدت كافيست🌱
نمیدونم واقعا چرا به این چیزا فک میکنم اصلا حال خوبی ندارم

منم ۲۱ سالم بود پدرم فوت شد خیلی روزای بدی بود ولی خوب میشی،به دختر تو همسرت فکر کن بخاطر دخترت نباید استرس داشته باشی روش تاثیر میذاره اون دوست داره ی مامان شاد داشته باشه