2777
2789
عنوان

پسر یا دختر؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5678 بازدید | 33 پست
همه ی بچه ها چه دختر چه پسر سختی خودشون رو دارن من میخوام بدونم واقعا یعنی پسر بزرگ بشه به درد مادر ...

ن گلم پسر و بايد خوب تربيت كني ب خدا پسر ديدم ك ١٠ برابر دختر پا ب پاي مادرشه ؛ الكي هم دل خواهرتو ميلرزونن ؛ خودمم همين حس و فقط و فقط تو سايت پيدا ميكنم وگرنه دوروبريام هيچكس از پسر بد نميگه 

اون چند روز کارش گریه بود دیگه همش دلداریش دادم

گفتم دوتا پسر باشه خیلی بهتره 

به مزاح بهش گفتم اینطور دیگه دختر و عروس رو باهم مقایسه نمیکنی😊

ان شاالله عروسات میشن دخترات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دختر دوست داشتم ولي بچم پسر شد و الان نفسم بنده بهش

فرقي نداره اصلا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من خودم برام فرقی نداره

ولی چون خودم همیشه میخواستم یه داداش داشته باشم دوست دارم بچه اولم پسر باشه دومی  دختر🥺

حال دلم خوب نیست یه صلوات برام میفرستی مهربون؟   دوست دارم زندگیم و بدم دست کسی بگم میشه یه دقیقه اینو بگیری؟!   بعد فرار کنم😅🙂ته مانده ی من است مراعات کنید!دنیا لج کرده باهام🥺بسکه گفتم روبه رام🙃من دروغهه خنده هام🙂خیسِ خیسم خب از اشک😢هی زمین خوردم همش😪خالیه دور و برم😞باز چی اومد به سرم؟😔هرچی به سرم بیاد حقمه میدونی چرا؟! چون با همه خندیدم با همه مهربون بودم به همه کمک کردم براشون هیچی کم نزاشتم حتی بخاطرشون گریه کردم!!!ولی اونا تو دلشون بهم گفتن آویزونِ احمق!من اگه حافظ بودم مردم با سهراب سپهری فال میگرفتن☹خدایا میگما من که عقل درست حسابی ندارم مواظب گند زدنام تو قسمت های حساس زندگی باشه🙏🙄خدایا یعنی میشه که بشه؟! 
همه ی بچه ها چه دختر چه پسر سختی خودشون رو دارن من میخوام بدونم واقعا یعنی پسر بزرگ بشه به درد مادر ...

مگه بقیه قبل بچه دارشدن جنسیت بچه هاشون وخودشون انتخاب کردن ؟بازار که نمیشه رفت خرید عروسکه مگه.همه چی دست خداست وهمه چی به تربیت بسته س.دختر بد تربیت هم دست کمی از پسر بد تربیت نداره.این که بچه با عاطفه باشه بستگی به این داره که چه جوری بار بیاد تو خانواده با محبت یا خانواده بی عاطفه وسرد

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
اوققق 😵😵این حرفو فقط کسایی میزنن ک از پسر عقده داشته باشن

😐چ عقده ای؟من خودم ن مادر دارم ن خواهر ن خاله ای ن چیزی میخام بچه هام دختر باشن ک همدمم بشن

بعدشم لباس و مدل موی دخترونه بیشتر بدل میشینه تا پسر هر کس سلیقه ای داره..ضمنا کلیم برادر و پسر داریم تو فامیل و دختر کمه😁پس بحث عقده نیست 

قطعا دخمل

قبلنا پسر میاوردن که تو زمین کشاورزی کار کنه الان مردا اگه ۲ متر زمین داشته باشن پسرم هست زیاده

ولی الان پسرا کاری نمی کنن درس نمی خونن پی ولگردی ان بعضی ها معتاد میشن حتی تو سن ۱۵ سالگی و شاید شانس بیارن نظامی بشن بی اجازه بیرون میرن دو سه روز نمیان

ولی دخترا کار میکنن درس میخونن به حرف پدر و مادر گوش میکنن حتی تو ۲۰ سالگی هم بی اجازه بیرون نمیرن معتاددنمیشن کاره ای میشن کلا خوبن

و من رو پسر انگ نمیزارم همونطور که همه مردا میگن پسر و زن ها میگن پسر خوبه زور داره رو دختر انگ میزارن منم رو پسر ایران مشکل داره و گر نه کشورای دیگه دختر هم قوی تره