2777
2789

مردی که . مرد وزن بدون هیچ مشکلی تو زندگیشون  مرده خیانت میکنه بعد از چن سال ازدواج بدون دلیله.

من دوستم یه مشکل مشابه این براش پیش اومد میگفت مردا همشون همینن مراقب باش ولی من اصلا ب همچین چیزی اعتقاد ندارم.

احساس میکنم اوناییم که میگن عاشق بودیم یهو دیدم داره خیانت میکنه یه بخش از واقعیتو انکار میکنن.ب نظرم اونای ک خیانت میکنن از اولم خورده شیشه داشتن.یا چشم چرون  بودن یاتو نامزدی دوستی عقد هرچی  یه بار خیانت کردن یا زیاد از قیافه زنشون ایراد گرفتن

من عقیده ندارم میگن همه مردا مثه همن

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بعضی مردا واقعا مردن ولی خیلیا هم خیانت کارن باید خوبش باشه به قول یه متنی مرد خوب باشه خونه بهشته بد باشه جهنم

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

كلا ي ادم نامحترم خيانت ميكنه!

ب اين چيزام ربطي نداره!
چ زن چ مرد.
اگر طرف مقابل بده يا كم و كاستي در روابط(هر نوع رابطه روحي جسمي وظايف و..)هست يا با تذكر يا با مشاور يا هر چي حل ميشه ي بهتر نميشه طلاق و فرد جديد!خيانت كار ي ادم عوضيه در هرررررررر شرايطي توجيهي نداره

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

من عقیده دارم هیچ کس ذات بدی نداره ولی خیلیا توموقعیتش قرارگرفتن وانجام دادن خیلیام قرارنگرفتن و الان بنظر ماخوبن،خیلیام خودشونو ازاین موقعیتادور میکنن وگرنه اگه قراربگیرن همه مثل هم رفتارمیکنن

دردم از یار است و درمان نیز هم
صدرصد شک نکن شوهرمن مجردی هاش دوست دختر.زیاد داشته الانم یکی داره البته نمیدونم ولش کرده یان ☹️

🙁🙁

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

اره درسته من نمیخوام بگم شوهرم بی نقص هست ولی خداراشکر اهل این برنامه ها نه مجردی ونه الان نیست ۲دیگه برادرهم داره اوناهم دقیق از این نظر مثل شوهرمن هستن

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

امروز یه تاپیک دیدم مرده به عشق قدیمیش مسیج داده و گفته هنوز فراموشت نکردم و خود مرده اعتراف کرده همسر خوبی داره 

مثل اعتیاده دیگه همه در معرضش ممکنه باشن اما به خود اون ادم برمیگرده چقدر خودشو حفظ میکنه

ارثیه زمینه ی ارثی خیلی مهمه

اره بلاخره اگر پدری خیانت کار باشه یکی از بچه هاش اینجور میشه