2777
2789

بچه هایی که زیاد بیرون نمیرن وبیشتر سرگرمیشون فضای تل و اینستا و اینچیزاس این چند وقته چیکارمیکنید ؟من واقعا خسته شدم هرشب باید با قرص استامینوفن بخوابم بیرونم زیادنمیرم نظرتون چیه

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...

رو من که خیلیه خیلی ها

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اهل بیرون نیستم بیشتر سرگرم فضای مجازیم و اینو فهمیدم که افسردم کرده و خیلی به افکار و رفتارم جهت میده برای همین دارم ترک می کنم به خصوص اینستا همچنین ماهواره

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
خب برو بیرون بگرد خیلی رو روحیت تاثیر داره خونه نشینی و وابستگی به نت اصلا خوشایند نیس

اخه خیلی بابام غرغروعه نمتونم/: برم بیرون کنکور دارم کلا دوساعت ازنت استفاده میکنم الان رفتم اینستا انقد پستای سیاسی مسخره دیدم و کلا چیزای ناراحت کننده دستام سردشده

اخه خیلی بابام غرغروعه نمتونم/: برم بیرون کنکور دارم کلا دوساعت ازنت استفاده میکنم الان رفتم اینستا ...

اینطور بیشتر اذیت میشی بنظرم همین دو ساعت نت گردی رو بیرون قدم بزن ذهنت اروم شه خودتو با درسا اذیت نکن تفریح برات خوبه مخصوصا کنکوری هم هستی نیازه...با پدرت هم میتونی خیلی منطقی صحبت کنی و براش توضیح بدی

تـو بـرای خــودت کـافی هـسـتـی💕
چند وقت یعنی کی؟!

از فوت سردارکه همه بجون هم افتادن کلا یه ادم دیگه شدم عین وحشیا بهمه میپرم

@دنیا____همسرم  

امروزم به ایشون پریدم واقعانم متاسفم پریا واقعا اعصابم تحت الشعاع قرار میگیره هی همه باهم دعوا میکنن

از فوت سردارکه همه بجون هم افتادن کلا یه ادم دیگه شدم عین وحشیا بهمه میپرم @دنیا____همسرم   ...

کی هستی فاعزه؟

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
نه امروز تو تاپیک گله کردی ک توفضای مجازی حساسیو اینا منم بهت پریدم

نه عزیزم اشکال نداره 😘😘😘😘