2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم کنین

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
خوش بحالت واس من هیجی نداره حتی بخام توقیفش کنم

شما درخواست مهریه بده بذار دادگاه روال عادی طی بشه محکوم به پرداخت که بشه شما ۱۰سال هم که بگذره میتونی با نرخ تورم سال جاری بگیری که فقط یک استشهاد جمع میکنی که اون زمان این آقا آهی هم نداشت ولی الان در به تخته خورده پول داره میتونه بده حکم جلب برات صادر میکنند بی هوا میری سروقتش حقتو میگیری

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
میشه منم راهنماییی کنی 

میری دادگاه خانواده که مربوط به منطقه همسرت میشه اگر جدا از هم هستید که بهترین گزینه منزل پدرومادر خودش که دادگاه نگه آدرس دروغ دادی کارت گره بخوره وچون میگیرن ابلاغیه وامضا میکنند همون جلسه اول هم نیاد رای به نفع شما صادر میشه که بعد از اعلام حکم ۲۰ روز هم وقت تجدید نظر داره که اگر باز همسرت نره حکم نهایی میشه و شما با استفاده از همین حکم میری کلانتری محل حکم جلبش رو بایک ماور میدن که بری دستگیرش کنی وچون شما شاکی خصوصی مالی هستی تا رضایت شما رو نگیره نمیتونه آزاد بشه باوسیقه هم باید ارزش وسیقه ۳یا۴برابر بدهیش به شما باشه که اگر فرار کرد وسیقه به مزایده گذاشته میشه زیر قیمت و بدهی شما پرداخت میشه 

ولی اگر همسرت در جلسه های دادگاه حاظر بشه و بگه که من درآمدم این مقدار هست اول مهریه کم میشه به تعداد ۱۱۰ سکه بعد باتوجه به مازاد درامدش براش قست بندی میکنند که از ماهی یک سکه داره تا ۲ماه یک ربع سکه

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر