2777
2789
عنوان

خواستگاری

112 بازدید | 2 پست

سلام من یه مادر هستم ساکن قم،ولی اهل یک شهر نزدیک قم هستم ،کسی رو هم ندارم،قراره برای دخترم خواستگار بیاد ،رسوم قمیا چجوریه؟ در مراسم خواستگاری چه رسمی به جا میارن از لحاظ پذیرایی،وچه مواردی براشون اهمیت داره،پسر رو همون دفعه اول میبرن یا جلسه دوم؟

مادر عزیز ک دختر داری 

ب اطلاعت میرسونم خانواده پسر پرو هستن هرچیم ک رسم دارن میگن رسم نداریم 

شما ب اونا کار نداشته باش هرچی صلاح دخترت میدونی همونو انجام بده خودت بشین باهاشون حرف بزن همه ی همه رو 

همه رو هم بنویس من چون فامیل بود گفتم مث رسم خودمونه مث همه ی فامیلا ننوشتم هرچی شد گفتن رسم نداریم رسم عیدی اوردن نداریم رسم لباس عید خریدن طلا خریدن نداریم رسم خرید عروسی نداریم واسه تک تک اینا منو خانوادمو چزوندن تا نیوفتی توش نمیفهمی چی میگم

هی گفتن رسم نداریم واسه عروسای دیگ نکردیم نمیدونم پول نداریم بهانه های الکی 

همون اول ک همه گل و بلبلن خیلی قشنگ بگو تک تکشونو بعد یادداشت بده بخونن

حالا ایشالا ک خانواده داماد شما خوب باشن 

البته هستن کسایی ک داماد خرج خانواده دخترم میده ک اونا شانس ما نبود 

هرچی سختتر بگیری دخترت عزیزتره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.