2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرغهای ک تخم تلاونگ میزارن رو میبرن بیمارستان تا تخم بزارن 

بقیه مرغا ماما خونگی دارن 😂😂😂😂

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

تلاونگی ها هنگامیکه تو شکم مادرشون بودن مادرشون فولیک اسید میخورده و غربالگری میرفته ولی معمولیا بارداری ناخواسته بوده

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
مرغهای ک تخم تلاونگ میزارن رو میبرن بیمارستان تا تخم بزارن  بقیه مرغا ماما خونگی دارن 😂😂😂😂

لهنتییییی ترکیدم از خنده الان مسترم پرسید منم گفتم ازبچه ها بپرسم

مرغهای ک تخم تلاونگ میزارن رو میبرن بیمارستان تا تخم بزارن  بقیه مرغا ماما خونگی دارن 😂😂😂😂

😂

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
تلاونگی ها هنگامیکه تو شکم مادرشون بودن مادرشون فولیک اسید میخورده و غربالگری میرفته ولی معمولیا بار ...

الله اکبر تا حالا اینجوری قانع نشده بودم

لهنتییییی ترکیدم از خنده الان مسترم پرسید منم گفتم ازبچه ها بپرسم

😍😍😍😘عزیزی 😘

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
الله اکبر تا حالا اینجوری قانع نشده بودم

قدرت خدا 😯😯😯😯تازه با عمل سزارین میان بیرون ولی معمولیا ک.و.ن.ش.و.ن خونی میشه 😪😪تا حالا تلاونگ خونی دیدی ؟ فقر تو مرغ و خروسا هم بیداد میکنه 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘