2777
2789
عنوان

وزن و قد در يكسالگي

4827 بازدید | 27 پست

دخترم 12 ماهگي 9 كيلو و قدش 80 سانت

وزنش كمه بعد يك ماه فقط 300 گرم زياد كرده

ميشه قد و وزن بچه هاتون رو بگيد

برا زياد شدن وزنش بايد چيكار كنم

دخترم تو ۱۲ ناهگی ۱۳ کیلو رود با قد ۸۷ الان ۱۴ ماهه ۱۳ کیلو و هفتصد با قد ۹۱. دخترم رنج قدیش به خانواده پدریش رفته همه عموهاش و باباش ۱۹۰ به بالان من اون وقت ۱۶۵

روانشناسی کودک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاچه گاو بگیر بده همونجا خرد کنن.بیار کز بده بشور و بسته بندی کن بذار فریزر.هردفعه یکی بردار با پیازو زردچوبه و آبلیمو و نمک ۶ ساعت بذار بپزه.وقتی حسابی پخت خاموش کن  بذار سرد بشه‌‌.صافش کن و بسته بندی کن فریز کن.تو غذاهاش بجای آب از اون استفاده کن.مثلا کته درست کن بجای آب آب پاچه بریز.مایع ماکارونیشو با اون درست کن.باهاش سوپ درست کن‌.پیاز داغ و رب رو تفت بده و ازاین آب ریز توش  ۵ دقیقه بعد خاموش کن و مثل آبگوشت نون بریز توش با سبزی تازه بده بخوره.هفته ای یکبار پای مرغ درست کن بخوره.پای مرغ رو با پیازو زردچوبه و نمک و آبلیمو بذار ۲.۵ ساعت بپزه.نیم ساعت قبل از خاموش کردن توش هویج و سیب زمینی خرد کن و کمی دارچین بریز.وقتی دیدی هویجش پخته خاموش کن و توش نون تلیت کن و چندقطره لیموی تازه روش بچکون و خوب لهش کن مثل فرنی که شد بده بخوره.درهفته دو سه بار تخم مرغ و سیب زمینی آبپز کن رنده کن و کره و نمک بزن خوب ورز بده خمیری که شد توپک درست کن بده بخوره.نیم کیلو گندم بخر با نیم کیلو جو‌‌.جدا تفتشون بده و بعد ترکیبشون کن و آسیاب کن‌ بذار تو یخچال.هرروز بهش بده.مثلا با شیره توت و کره قاطیش کن بیسکوییتش کن و سرخ کن بده بهش.یا همینجوری باشیره توپک درست کن.یا تو عذاهاش و سوپهاش و کتلتها و ....استفاده کن‌‌یا باهاش خاگینه درست کن‌ یا کیک.اینارو بهش بده ببین بچت سر یک ماه چقد وزن میگیره.من همه این کارهارو ۶ ماه  کردم بعدش بردم آزمایش بچم سالم سالم بود‌.فقط ویتامین دیش کم بود‌.بچه من ۲.۵ سالشه ۱۴.۵ هست

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

پسر منم همینطور بود کم نیس خوبه شکر مثل  بچه ی شما و۳۰۰اضافه کرده بود اونم بخاطر اینکه فعالیت دارن براهمون کم وزن کردن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

پر من یکسالگی ۱۰۲۰۰ بود .قدش ۷۷.رشدش متوقف شده بود.الان ۲.۵ سالشه.وزنش خوبه قدش کمه🤕دوستان مکمل سانستول خوبه بگیرم؟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
آفرین به شما وزن و قد بچه تون چنده؟

قبلا عقب مونده بود الان وزنش اومده رو نمودار ولی قدش کمه.

۲.۵ سالشه.

وزنش ۱۴.۵ قد ۹۳

نه گلم خیلی خوبه الان بچه خواهرم دو سال و نیمه ۹ و نیم کیلو. بهش سخت نگیر. کم میخوره ایراد نگیر بد غذا شه فقط مقوی بده. مثلا یه ماهیچه در ماه براش بخر مخصوص دخترت چرخش کن بعد تکه تکه کوچیک بسته بندی کن چون زیاد نمیتونن. هر سه روز یبار یدونشو در بیار بد پیاز و زعفران یکم سیر بزار بپزه چون چرخه زود میپزه. یه سیب زمینی هم توش رنده کن پیازشم رنده باشه بعد که پخت برنجتو با همون اب براش بپز چند قاشق برنج خیس کرده کافیه. راه و سینه مرفپغم تکه های کوچک اندازه دو سه بند انگشت بسته بندی کن دقیقا عین همین چرخ کن به همون روش با برنج سه روز یبار بده. ینی میشه در هفته دوبار ماهیچه دوبار مرغ.تازه توش قارچم بریز. یه وعده لوبیا سبز و هویح و قارچ و پیاز رنده شده با زعفران و یه گوجه رنده بپز کامل دوباره برنجتو با همبن مخلوط بپز. صبحانه تخم بلدرچین و تخم مرغ اب پز کن کچاب قرمز صاده بزن خوشطعم شه. تو غذاهای نینیت فلفل دلمه بریز سیستم ایمنیش قوی شه. ابگوشتم یادت نره. من خیلی واسه تغذیه دخترم وقت میزارم.الان فصل کدو حلوایی کدو بهش بده مقویه

روانشناسی کودک