2777
2789
عنوان

اعصابم خورده😡😠😠😡😡

164 بازدید | 18 پست

من نی نی میخوام چرا خدا بهم نی نی نمیده ایش پوف از برج تیر منتظرم .این ماهی بیخیال شدم ببینم چی میشه الان ده روزه پریود نشدم پریودیم نامنظمه میدونم باردار نیستم الانم دلم میخواد برم نسکافه بخورم میگم نکنه باردار باشم 😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجله نکن

باچ چهارروزپیش خواب میدیدم بابا بزرگ همسرم بهم میگه علائمشو دو روز دیگه میبینی😐😑بعد رفتم تو دستشویی صداهای ترسناک میومد یکی میخواس منو بترسونه😐

بی بی بزن دیگه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
باچ چهارروزپیش خواب میدیدم بابا بزرگ همسرم بهم میگه علائمشو دو روز دیگه میبینی😐😑بعد رفتم تو دستشوی ...

یا خدا😂😐

ایشالا خدا بهت یه نی نی ناز بده توکلت ب خدا باشه❤

بغلت کنه در گوشت بگه دوست دارم                       دستتو ببری تو موهاش سرشو بکوبی                        به دیوار خون بپاچه :/
یا خدا😂😐 ایشالا خدا بهت یه نی نی ناز بده توکلت ب خدا باشه❤

واقعنی ترسیده بودم بیدار شدم دیدم خواهرشوهر خوابه گفتم ایشالا نره تا همسرم بیاد ترسیده بودم😂

انشاالله😊

روم نمیشه به همسرم بگم هی رفته گرفته منفی شده نمیخوام به فکر باشه یا ناراحت شه

بزن شاید فرجی شد

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
واقعنی ترسیده بودم بیدار شدم دیدم خواهرشوهر خوابه گفتم ایشالا نره تا همسرم بیاد ترسیده بودم😂 انشاا ...

خیره عزیزم😁

بغلت کنه در گوشت بگه دوست دارم                       دستتو ببری تو موهاش سرشو بکوبی                        به دیوار خون بپاچه :/
خاهش میکنم عزیزم ولی منظورتو نفهمیدم

درست نگفتم میخواستم ببینم خانومی😂😂😂من اون ماه درست پریود نشدم لکه قهوه ای دیدم وقتی هم میرفتم سرویس ببخشید کم خ میومد