[QUOTE=119664935]۴سالی میشه که یائسه شده والا من باردارم هم سنگین شدم هم اوضاع خوبی ندارم برم کمکش،واینکه یه خواهرمجر ...[/QUOTE
وایی عزیزم چرا آخه تو هم با استراحت نیاز داری معمولا آدما وقتی سنشون میره بالا اینجوری میشن کم حوصلن هیچ کاری نمیکنن و کلا ناراضین سعی کنین فقط شما نه هر هفته یکی از خواهرتون یا زنداداشاتون مواظبش باشین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۴سالی میشه که یائسه شده والا من باردارم هم سنگین شدم هم اوضاع خوبی ندارم برم کمکش،واینکه یه خواهرمجر ...
من همسن مادرتم میفهمم چی میکشه من تازه دارم میشم دلم نمیخاد از رختخواب بیام بیرون افسرده شدم ایقدر زحمت کشیدم کسی قدر نمیدونه تازه من یه دونه دختر دارم مثلاً خوبه شوهرم خوبه فقط قر میزنه من میفهمم چی میکشه بگو یه آزمایش کامل بره کبدشم حتما چک کنه
[QUOTE=119666163]اصلا دکتر نمیره دلش نمیاد پول خرج کنه براخودش یا قرص بخوره،ه چیم میگم گوش نمیده،کم اوردم والا[/QQUوالا وی بگم خدا شفاش بدهه به چه درد میخوره پول وقتی آدم سلامتی نداشته باشه بفرست تو پارک پیاده. وی ورزش با این دستگاه کم کم بهتر میشه
نه عزیزم همینجوری وقتایی که حوصله داره خیلی چیزا درست میکنه و هم سرش گرم میشه ولی اعصاب داره ک ...
افرین به مادرتون.خیلی هنرمند هستند.خیلی حوصله میخاد که با دقت لباسای محلی زیبا برای عروسک درست کنید.شما میتونید هر عروسک رو با لباس مخصوص یک قومیت بپوشانید بعد دست هر عروسک یکی از وسایل سفره هفت سینو قرار بدی.سفره ی هفت سین زیبا و قشنگی میشه