2777
2789
عنوان

خانومای بارداری که سابقه کم شدن طول سرویکس دارن توروخدابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 25 پست

من با سرویکس 30 تا روز اخر سرکار بودم خونمم طبقه سوم  بچخ هم دقییا وسط پام بود کمربند بارداری میبستم و هفته ای یه پرولوتون 500 میزدم  تا ماه 9 بچه موند 30 لب مرزه استراحت مطلق نمیخاد که 

هر کی با ما مشکل داره 🙋 مشکل گشا ابلفضل 😂🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسه ساعت پیش یه دونه کپسول لاکتواژ مصرف کردم ترشحاتم بدترشد،نمیدونم به خدادیگه گیج شدم وقت دکترمم پ ...

منم ترشحاتم یکم زرده لاکتوواژ مصرف کردم ولی خوب نشد 🙁

هر چی خدا بخواد به خدا اعتماد کن   

منم همش پایینه

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
اگر دختره عادیه کلا دختر بچه انگار وسط الت تناسلیت لگد میزنه در این حد پایینه 

آره دختره پریشب انگارتوواژنم حرکت میکرد بازالآن خداروشکراومده زیرنافم

خداجونم عاشقتم 
آره دختره پریشب انگارتوواژنم حرکت میکرد بازالآن خداروشکراومده زیرنافم

اصلا جوش نزن عادیه من هم دختر باردار بودم هم پسر دختر دقیقارتو واژنه اگر خیلی اذیتی به دکترت بگو برات کمربند بارداری بنویسه اینجوری دیگه حسش نمیکنی 

هر کی با ما مشکل داره 🙋 مشکل گشا ابلفضل 😂🤣
اصلا جوش نزن عادیه من هم دختر باردار بودم هم پسر دختر دقیقارتو واژنه اگر خیلی اذیتی به دکترت بگو برا ...

خداروشکر،عادی باشه اذیت شدن مهم نیست .آخه استراحتم همش درازکشم فقط نگران میشدم همین

خداجونم عاشقتم