2777
2789

۲۰ باید پریود میشدم تا الان نشدم ۲۱ بی بی زدم منفی شد همش کمر درد دارم با سینم تیر میکشه قرص دوفستان میخوردم تا دیشه یعنی ۲۰ نوشته بوده دکترم مال اونه تاخیر داشتم یا باردارم بزارم چن روز بگذره باز بی بی چی بزنم

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یدونه خطه فقط 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

عزیزم نمیدونم بهتره بری از بدی اگر نبود بری دکتر منم مشکل شمارو داشتم

کلی بی بی زدم اخرش آز دادم منفی شد

پریودم نامنظم بود اما اینبار۷۰روز نشدم رفتم سونو بعد دیدم یه کیست کوچیک دارم دوتا امپول هفته پیش زدم 

تست هم ک نگاه کردم یک خطه حالا چون درد داری صبرکن شاید پریود بشی من درد هم نداشتم

بهتره یه آز بدی خیااالت راحت راحت باشه شایدم هستی تست نشون نمیده عزیزم حتماااا برو آز ب د ه

یدونه خطه فقط 

میدونم یعنی منفی متاسفاته ولی میگن تا دو سه روز دیگه باز بی بی چک بزارم ولی صبرم تمام شده😥

میدونم یعنی منفی متاسفاته ولی میگن تا دو سه روز دیگه باز بی بی چک بزارم ولی صبرم تمام شده😥

چاره ای داری غیر صبر

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

تست هم ک نگاه کردم یک خطه حالا چون درد داری صبرکن شاید پریود بشی من درد هم نداشتم بهتره یه آز بدی خ ...

الان زود نیست زنگ زدم دکترم گفته ۲ یا ۳ روز دیگه صبر کن بع  بی بی چک بزن با ی روز عقب انداختن معلوم نمیشه ولی من شنیدم بعضیا زود معلوم‌میشه  الان ۳ روز گذشته از پریودم

الان زود نیست زنگ زدم دکترم گفته ۲ یا ۳ روز دیگه صبر کن بع  بی بی چک بزن با ی روز عقب انداختن م ...

اره حرف گوش دکترت کن صبر کن شاید حامله باشی اگر بعدشم منفی شد برو آز اگر اونم منفی شد پریودیت نیومد برو دکتر ان شاالله ک باشی بیای خبرش بدی خوشحالمون کنی من ک باید یکماه دیگه صبرکنم سونو بگیرم ببینم کیسته تموم شده بعد حامله بشم اونم اگر خدابخواد بده

اره حرف گوش دکترت کن صبر کن شاید حامله باشی اگر بعدشم منفی شد برو آز اگر اونم منفی شد پریودیت نیومد ...

م سی عزیزم انشالا ک ما دیگه شما دامنت سبز ب شه منم اگه یکمم صبر داشتم خوب بود مثل ابلها رفتم ب جاریام گفتم عقب انداختم میترسم حامله نباشم از خجالت بمیرم 😭😭😭😭

م سی عزیزم انشالا ک ما دیگه شما دامنت سبز ب شه منم اگه یکمم صبر داشتم خوب بود مثل ابلها رفتم ب جاریا ...

عهه کاش نمیگفتی اصلا نگو خب عقب انداختن میتونه مال استرس یا ا خیلی چیزها دیگه باشه من اصلا راجب پریودیم هیچی به خانواده شوهرم نمیگم یکبارم گفتم مادرشوهرم شمرده بود گفت هنوز پاک نشدی الان شده فلان روز منم دیگه نه گفتم پری  ام ن گفتم نیستم

عهه کاش نمیگفتی اصلا نگو خب عقب انداختن میتونه مال استرس یا ا خیلی چیزها دیگه باشه من اصلا راجب پریو ...

😭خیلی اشتباه کردم اصلا ته دلشون با من خوب نیست گفتم عوارض بارداریتون چیه زیر زبون من ساده رفتن منم گفتم ی روزه عقب انداختم 😥الانم نمیدونم چطوری جعمش کنم هی باز نپرسن