۲۰ باید پریود میشدم تا الان نشدم ۲۱ بی بی زدم منفی شد همش کمر درد دارم با سینم تیر میکشه قرص دوفستان میخوردم تا دیشه یعنی ۲۰ نوشته بوده دکترم مال اونه تاخیر داشتم یا باردارم بزارم چن روز بگذره باز بی بی چی بزنم
برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام😚
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
میدونم یعنی منفی متاسفاته ولی میگن تا دو سه روز دیگه باز بی بی چک بزارم ولی صبرم تمام شده😥
چاره ای داری غیر صبر
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
تست هم ک نگاه کردم یک خطه حالا چون درد داری صبرکن شاید پریود بشی من درد هم نداشتم بهتره یه آز بدی خ ...
الان زود نیست زنگ زدم دکترم گفته ۲ یا ۳ روز دیگه صبر کن بع بی بی چک بزن با ی روز عقب انداختن معلوم نمیشه ولی من شنیدم بعضیا زود معلوممیشه الان ۳ روز گذشته از پریودم
الان زود نیست زنگ زدم دکترم گفته ۲ یا ۳ روز دیگه صبر کن بع بی بی چک بزن با ی روز عقب انداختن م ...
اره حرف گوش دکترت کن صبر کن شاید حامله باشی اگر بعدشم منفی شد برو آز اگر اونم منفی شد پریودیت نیومد برو دکتر ان شاالله ک باشی بیای خبرش بدی خوشحالمون کنی من ک باید یکماه دیگه صبرکنم سونو بگیرم ببینم کیسته تموم شده بعد حامله بشم اونم اگر خدابخواد بده
اره حرف گوش دکترت کن صبر کن شاید حامله باشی اگر بعدشم منفی شد برو آز اگر اونم منفی شد پریودیت نیومد ...
م سی عزیزم انشالا ک ما دیگه شما دامنت سبز ب شه منم اگه یکمم صبر داشتم خوب بود مثل ابلها رفتم ب جاریام گفتم عقب انداختم میترسم حامله نباشم از خجالت بمیرم 😭😭😭😭
م سی عزیزم انشالا ک ما دیگه شما دامنت سبز ب شه منم اگه یکمم صبر داشتم خوب بود مثل ابلها رفتم ب جاریا ...
عهه کاش نمیگفتی اصلا نگو خب عقب انداختن میتونه مال استرس یا ا خیلی چیزها دیگه باشه من اصلا راجب پریودیم هیچی به خانواده شوهرم نمیگم یکبارم گفتم مادرشوهرم شمرده بود گفت هنوز پاک نشدی الان شده فلان روز منم دیگه نه گفتم پری ام ن گفتم نیستم