2777
2789
عنوان

شوک تولد نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 29 پست

عزیزم منم مثه شمام پسرم یک ماهشه نمیرسم برم دستشویی صبحانه و ناهارم‌یکی شده از دل درد و گریه هاشم که بگذریم ولی خب کم کم عادت کردم نمیدونم‌تا کی قراره این وضع ادامه داشته باشه

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
منم اینجوری بودم جون تکیه کردی ب کمک مادرت الان باید ب خودت کمک کنی گهواره نداره؟خیلی کمک میکنه بهت

گهواره داره

اما اون توام یه وتا ساکت میشه

کلا شبا خواب ندارم روزام همش گریه و بی قراری داره 

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای توام مث من شدی از خونه مامانم امده بودم همش احساس تنای میکردم هیچ کاری نمیتونستم بکنم فک میکردم دیگ همیشه همین طورم ولی الان فرق کرده عادت کردم ب مرور زمان ب روال عادی برمیگردی

در تاریخ 99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد😄❤
گهواره داره اما اون توام یه وتا ساکت میشه کلا شبا خواب ندارم روزام همش گریه و بی قراری داره 

من پسرم دو ماهش که بود یه ماما به من گفت شبها به شکمش روغن کرچک مالیدنی بزن و بعد با پارچه ببند می‌خوابه من همین کار و کردم دیگه از دوما هگی شبا می‌خوابید دیگه راحت شدم برو عطاری بگو روغن کرچک مالیدنی می‌خوام هیچ ضرری هم نداره

گهواره داره اما اون توام یه وتا ساکت میشه کلا شبا خواب ندارم روزام همش گریه و بی قراری داره 

باید برنامه ریزی کنی منم دقیقققق مث تو بودم وقتی تونست بشینه و چهار دست و پا بره خیلی بهتر شد گریه هاش کمتر الان باهم اشپزی میکنیم و خونمونو تمیز میکنیم.

الانم تا وقتی صبحا از خاب بیدار شده و سر حاله خونه رو مرتب گن و به غذای حاضری بذار من ک ناهاز میذاشتم خودمم میخوردم برا شام هم میموند

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂
واقعا عزیزم؟ انقدر برا اومدنش ذوق داشتم نمیدونم چه مرگیم شده 😢

دقیقامثل ما.ماخودمون ب انهایی عادتوداشتیم وقتی با دحترم وارد شدیم هردو زدیم زیر گریه اولاش تحمل نداشتیم شخص سوم ولی الان فوق العاده اس.نذارفقط رو روابطتتون تاثیر بزاره خودت دیگه مدیریت کن.منو شوهرپ الان واقعا مثل مواقعی هستیم ک بچه نداشتیم.ولی با دخترمون بهترم هست.من تازه ب زور خونه مامانم ۸روز موندم خونه خودمو میخواستم دیگه با گریه اصرارکردم میخوام برم خونه

هرشبم از همون اول با شوهرم میرفتبم بیرون.گاعس بزارش پیش مادرت شبا برید بیرون تنهایی.حتماکارهی خونتو انجام بده من از همون اول سر پا بودم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
وای توام مث من شدی از خونه مامانم امده بودم همش احساس تنای میکردم هیچ کاری نمیتونستم بکنم فک میکردم ...

وای خدا کنه عزیزم منم عادت کنم

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  
من پسرم دو ماهش که بود یه ماما به من گفت شبها به شکمش روغن کرچک مالیدنی بزن و بعد با پارچه ببند می‌خ ...

دقیقا.منم میزدم رو شونه ها و قفسه سینشم میزدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

عزیزم قدم نو رسیده مبارک 🌹

اول اینکه به احتمال زیاد شما دچار افسردگی بعد زایمان شدی حتما به یه روانشناس مراجعه کن و دوم اینکه اگر براتون امکان پذیره حتما برید پیش مادرتون یا ایشون بیان پیش شما تا یه مقدار از بار بزرگی که رو دوشتونه کم بشه و شما هم بتونی خودت رو جمع و جور کنی.و سوم اینکه بچت رو حتما پیش یه دکتر خوب ببر تا یه داروی خوب بده که زودتر خوب شه و در آخر اینکه همه مادرها این روزها رو گذروندن فقط یکم بیشتر باید صبرو حوصله داشته باشی انشاءالله که زودتر حال خودت و نی نی نازت خوب میشه

من ک اصلا نمیخوابیدم مثل روانیا شده بودم از ترس اینکه خفه بشه تو خواب.اصلانمیذاشتم خونه کثیف بشه.تو خوته اسپندوکندر دودکنه خیلی برا روحیه خوبه.بابونه دم کن بخور با آویشن هم برا آرامشت خوبه هم برادل درد بچه.لبنیات نخور موقتا حتی کیک ک شیر توشه برا دل درد خیلی بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از8ماه به بعد بچه چجوری میشه یعنی؟چ کارایی میتونه بکنه؟

برا خودش میچرخه سرپا وایمیسته .کلا با اسباب بازی و وسایل سرگرمه راحت میتونی لم بدی کتاب بخونی یاکارای خونه رو انجام بدی.میتونی بری بیرون پیاده روی یت با بچه یه بی بچه چندساعت غذاخوربشن کله راحتی من از ۴ماهگی میدادم بهش الان همه چی میخور۹ماه و ۸روزشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40