2777
2789
عنوان

گند بزنن به قانونامون ک معلوم نیس کی تصویب کرده😤

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 24 پست
خب نهایت هر ترم یک نفر عقلانیه کلی کله ی صبح کلاس بری و درس جواب بدی ،روبه مرگ باشی و جراحی کنی، ...

متاسفانه همینطوره. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
با مدیر اموزش صحبت کن یا معاون اموزشی اونا باید کمکت کنن

خودش خیر سرش معاون آموزشیه🤦‍♀️

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون میترکین که هیچ.سایتو به خاطر همین چیزا میبندن دیگه از بس که به قانون اهمیت نمیدیم هیچ جا

شما خودت تا حالا جراحی کردی؟

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
متاسفانه همینطوره. 

پس وقتی میگی متاسفانه،ینی خودتم قبول داری ک اشتباهه قوانینون🤕

پس وقتی میگی متاسفانه،ینی خودتم قبول داری ک اشتباهه قوانینون🤕

ن قبول ندارم 

بخاطر شرایط شما گفتم متاسفانه😉

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ن قبول ندارم  بخاطر شرایط شما گفتم متاسفانه😉

امیدوارم هیچ وقت توی شرایط من یا مشابه من قرار نگیری عزیزم😊

چون اونجاست ک به حرف من میرسی

برو با رییس دانشکده حرف بزن ، دوباره که امتحان نمیگیرن ، اما حداقل ترم بعد کلاسارو نری

حضور و غیابا آنلاینه متاسفانه🤕

امیدوارم هیچ وقت توی شرایط من یا مشابه من قرار نگیری عزیزم😊 چون اونجاست ک به حرف من میرسی

اتفاقا دوران ارشد مشکل مشابه داشتم. 😉

امتحان چی بود؟

خوندی و رفتی؟

یا واحد رو دوباره برداشتی؟

مال من فارماسیوتیکسه

آدم سالم به فنا میره

چ برسه من

برای همینه ک انقدر عصبانیم

درس ساده بود دایورت میکردم عزیزم

بالاخره درس با درس فرق میکنه

سطح دشواریش

تعداد واحداش

شرایط هر فرد

مشابه فرق میکنه عزیزم