2777
2789
عنوان

اولین مهمونی عروس

3009 بازدید | 58 پست

سلام دوستان من فردا شب اولین مهمونی رو دارم و خانواده همسرم و خانواده خودم همه میان. خیلی استرس دارم نمی‌دونم چکار کنم.

می‌خوام قورمه سبزی بپزم

چندتا نکته بگین که مهمونیم بهتر شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به تیپتم برس ، یهو از صب تا شب سرت گرم کارای خونه نباشه خودت یادت بره ها

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

از شب قبل خونه ت تمیز باشه دستشویی و هال و اشپزخانه رو مرتب کن 

ظرف ها سفره قاشق و ظروفی که توش غذا میخوای بکشی اماده باشه دستمال سفره رو یک مدل قشنگ بزار 

گل طبیعی بخر روی میز بزار 

از شب قبل خورشت رو درست کن با شعله کم بپزه مرغ هم کمی درست کن  دوتا دیس باشه یکیش زرشک  و زعفران باشه

چیزی که قراره بپوشی و اماده بزار دم دست تا نزدیک اومدنشون هول نشی

بگو مامان یاخواهرت برای غذا بیان بهت کمک بدن . میوه وشیرینی بچین توظرف،ژله ودسر ،سالاد هم ک شب قبل درست کن روش سلفون بکش . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه