2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سقط شد😢

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

عزیزم ناراحت شدم منم تجربه داشتم سخته واقعا انشاا... زود زود دوباره مادرمیشی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
آخی حتما قسمت نبود ! لک بینی داشتی ؟ 

لکه بینی خفیف داشتم عصرش رفتم سونو گفت همه چی خوبه شبش خونابه دیدم و کمر درد شدیددددد 

فردا عصرش دیگه لخته اومد و بعدشم ساک حاملگی و جفت اومدن بیرون

یه کنجد دارم شاه نداره😍😍تازه قول داده این هفته عدس بشه😁😁😁😁😁
سخته خیلی سخته  ولی حتما حکمتی داشته انشا ا.. با یه حاملگی شیرین و یه کوچولویه ناز زود از یاد ...

خواب دیدم دختر میشه دلم میسوزه ک نیست

خیلی براش نقشه داشتم

چرا سقط شد؟قلبش تشکیل نشد؟😥

قلب داشت ضربانش گفت فعلا ضعیفه گفت ده روز دیگه بیا صدای قلبشم برات بذارم

همش میگم شاید بخاطر اینکه زیاد اومدم اینترنت امواج بهش خورد اینجوری شد

الهی عزیزم غصه نخور حتما حکمتی بوده عمرش ب دنیا نبود تو۶هفته دردش زیاده؟

تا وقتی نیفتاده بود خیلی درد کشیدم حتی خواببده نماز میخوندم ولی وقتی ساک و جفت اومدن بیرون یهو دردم تموم شد