2777
2789

سلام دوستای عزیزم من روز یازدهم پریودم رفتم سونو و گفت دو تا تخمک داری یکیش ازاد شده یکیش هم هفده و نیمه چند روز دیگه ازاد میشه .. من روز دهم و دوازدهم برای تخمک اول اقدام کردم ..  روز پونزده پریودم هم رابطه ی سطحی بدون دخول داشتم که فقط پیشاب بهم خورد و با دستمال تمیز کردم چون کمرم پلاتین داره نمیخواستم دوقلو باردار شم ... الان که ۲۳ پریودمه هاله انداخته .. یعنی من الان تخمک اولو باردارم ؟ 

یا دوم ؟😄   بی بی چک چند روز بعد از نزدیکی و لقاح و لانه گزینی هاله میندازه ؟ 

ازمایش خون چی؟ 

خدایا دامن همه ی منتظرهارو سبز کن 🌈❤️💝 هیچ امیدواری رو نا امید نکن  آمین 👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا سیکل و اقداممون همراه بود. من اولین ماه اقداممه و امروز ۲۲ سیکلم بود بنظرت بی بی نشون می ...

بدن هر کسی با هم فرق داره عزیزم من چون میدونم کی تخمک اولم ازاد شده زود بی بی زدم .. هنوزم البته مشکوکه ج‌واب من 

۴۵ باید دوباره تکرار بشه 

خدایا دامن همه ی منتظرهارو سبز کن 🌈❤️💝 هیچ امیدواری رو نا امید نکن  آمین 👑