الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بابا من خام گرفتم که فلش کارت خام بود با جعبه اش خودم می نوشتم اخه اینجوری بهتر حفظ میشمتازه تو کارت های اماده کلی از لغتارو بلدی ولی اومده نوشته من اونایی رو که نمیدونستم نوشتم
من خریدم کاملشا 5 سال پیش 25 تومن اصلا بدرد نمیخورد .یه مشت کاغذ کوچیک کوچیک بردین گذاشتن تو جعبه اسمشا گذاشتن جی 5 .فقط خودت باید تلاش کنی
دوست جونا لطفا به مسابقه عکس سفره افطار من یه سر بزنید اگه اگه سفره من خوشتون اومد بهش رای بدین مرسی.
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015071220022554804
ممنون . نمیدونم والا .زهرا جون بعد تو چه لغتایی رو فلش کارت میکردی ؟ یعنی تو دیکشنری نگاه میکردی هرچی بلد بودی مینوشتی؟ خوب نوشتن اینا هم کلی زمان میبره
نه کتابای امادگی ایلتس رو بخر بخونش لغتاشو در بیار بنویس تازه همه لغتارو هم ننوشتی عیب نداره تو فقط قلق سوالارو بدونی خوبه یه سری لغتارو هم باید تو متن حدس بزنی که روش داره باید یادبگیری حدس بزنی