2777
2789
عنوان

خواب عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 32 پست

بچه ها منم از۲هفته پیش ک سقط کردم، هر از گاهی خواب بچمو میبینم ک پسر بوده بعد دیشب با اینکه خیییلی کوچولو بود ولی بهم گفت مامان، اننننقد تو خواب ذوق کردم ی حس خییییلی خوبی داشتم بعدم از خواب پریدم

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود امام زمانم از دست این مسئولین شاکیه، کاش زودتر بیادو مارو از دست اینا نجات بده

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

چه ارتباطی داشته؟

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
چه ارتباطی داشته؟

سخنرانی های روحانی از بعد شهادت سردار همشون کد دهی یه آمریکا یوده،من قبول دارم سپاه اشتباه زده هواپیما رو ولی تقصیر خلبان هم بوده از مسیر خارج شده و رفته تو منطقه نظامی ....

سخنرانی های روحانی از بعد شهادت سردار همشون کد دهی یه آمریکا یوده،من قبول دارم سپاه اشتباه زده هواپی ...

خب خداروشکر افتاد گردن خلبانی که مرده

امان از ملت جو زده و حزب باد
پس چی،اگه همین سپاه نبود معلوم نبود الان کجا بودیم و چیکار میکردیم و چه بلاهایی که سرمون نیومده بود

نمیفهمن نمیفهمننننن

شده در اوج جوانی با همین ظاهر شاد...تاگلو پیر کسی باشی و قسمت نشود
خب خداروشکر افتاد گردن خلبانی که مرده

اگه همین هواپیمایی که زده شده بود پر موشک بود نه مسافر و قصدشون زدن مناطق نظامی بود چی،خوب اونا هم وظیفشون بود و زدن،هواپیما نباید تو اون شرایط حساس وارد یه منطقه نظامی میشد