2777
2789

سلام بجه هاکسی خاست من روغن های گیاهی ازپزشک طب سنتی سفارش میگیرم ازلحاظ خالصیم صددرصدتضمین میکنم نمونش روغن ارگان الجزایری اصلیترین نوع درست میکنه ک من خودم ی دوره کامل زدم زبری موهام ک دکلره کرده بدم زبرشده بود کامل ازبین رفتش...روغن خراطین .مخلوط زالوخراطین....کندوش برای طاسی و اونایی ک ریزش موشدید دارن باید دودوره استفاده کنن...روغن سیاهدانه.بنفش پایه کنجد...بادام تلخ .و روغن کرچک وروغن نارگیل  با طرزاستفاده.....بچه هامن تبلیغ الکی نمیکنم جون کاملابادکتراشناهستم و خودمم ازروغناش استفاده کردم تاالان ب دوست و اشنامیفروختم تازه پیچ اینستازدم کسی خاست سوالیم داشت دایرکت درخدمتم  سفارش فقط دراینستاکرام

@roghansaraaa

بازدید تلگرامdrsonatiiiiiiiiiii

رنگ ولایتhaircolorist
روغن نارگیل اصل داری؟ و قیمت؟

عزیرم روغن نارگیل و ارگانشو خودمم میخرم برای موهام میزنم قیمتش 25هزارتومنه ولی سفارش بالای دوتاست چون من کاره ای نیستم ازخوددکترسفارش میگیرم ولی واقعا روغنش اصله چون خودپزشک طب سنتی و خانمش درست میکنن اینم ی نمونه عکسشه ک خودم دارم استفادهئمیکنم روغناش صددرصد خالصه من الان روموهای خودم ارگان زدم   خیلی میگیرم راه

رنگ ولایتhaircolorist

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم روغن نارگیل و ارگانشو خودمم میخرم برای موهام میزنم قیمتش 25هزارتومنه ولی سفارش بالای دوتاست چو ...

تهرانن؟

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه