2777
2789

الان ی روز عقب افتاده دل درد کمر درد دارم رحمم درد میکنه زیر دلم انگار ی چیزه تیر میشکه بخدا دارم دیونه میشم همش میترسم مثل ماه قبل باز پریود بشم حامله نباشم این ما ده روز درد کمر دل دارم گیج شدم 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
2
100%
۱
0
0%
برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚

ایشالاااا تا ۹ماه پریود نشی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم من هیج جام درد نمیکرد شاید واسه تو مث من نباشی ، وقتی نفهمیده بودم باردارم بی اشتها شده بودم بی حوصله بودم حالت تهوع داشتم مشکوک شدم بی بی چک زدم مثبت شد رفتم آزمایش گفتن ۶ هفته بوده باردار بودم نفهمیده بودم ،

بی بی چک زدی؟

💖💖پسری دارم شاه نداره ،خوشکلیشو ماه نداره⁦❤️⁩⁦❤️⁩
منم همش ترشح دارم موندم والا  گزینه هات دوتامونم ۱نوشته کدومو بزنم😂

سلام گزینه ک خودمم نمیدنم زد الزامی🤣 

چرا بی بی نمیزاری چون خیلی سخته روزای اول فرق بین پریودی و بارداری رو بفهمی

میگن تا ی هفته عقب نیفته معلوم نیس

منم ۲۲ موعدمه بی بی هم مثبت شده فردا میرم آز

جدی مبارکه پس،بچه اولته؟ چ احساسی داری من وقتی فمیدم باردارم هم خوشحال بودم هم ناراحت بعد از خودم متنفر شدم میگفتم فعلا بچه نمیخواستم نمیدونم چم شده بوذ، شوهرم وقتی خواهرم بهش گفت اصلا باور نمیکرد ،میگفت دروغ میگی بعد بهم نگا میکرد میگفت ببینمت نگام میکرد میگفت نه بهت نمیاد شوخی میکنی همش برمیگشت نگام میکرد بعد دید جدیم  ناراحتم یک دفه بغلم کرد 

💖💖پسری دارم شاه نداره ،خوشکلیشو ماه نداره⁦❤️⁩⁦❤️⁩