2777
2789

من دو ساله که از شوهرم دورم، دو سال که میتونست بهترین سالای عمرم باشه، میتونستم مادر بشم و یه زندگیه رویایی داشته باشم چون من و شوهرم عاشق هم بودیم والبته هستیم، چیزی تو زندگیم کم نداشتم، میشه گفت دنیا واقعا به کامم بود، تا اینکه همسرم که دو شغله بود هم از کارش تعدیل نیرو شد و همزمان از کار دومش ورشکست شد، یعنی زندگیمون از این رو به اون رو شد، روزای بدی بود چک‌ها پشت سر هم برگشت می‌خورد و موعد قسطا سر می‌رسید، یک سال تمام جنگیدیم تا بدهی ها صاف بشه، بعدش که هیچی نداشتیم تصمیم به مهاجرت گرفتیم، تا یه کشور دیگه از صفر شروع کنیم، کار شوهرم با هزار تا بدبختی درست شد و رفت اما کار من درست نشد که نشد... 

😢😢😢

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دو ساله که من منزل پدرم موندم و شوهرم یه کشور دیگه، گفتنش خیلی راحته اما دو سال، یعنی دو تا عیدددد که ندیدمش، واقعا حسرت روزای با هم بودنمون رو میخورم، خیلی سخته، اونم داره داغون میشه، تمام سعیشو داره میکنه تا کارامو درست کنه، اما انگار طلسم شده کارم، هر کاری میکنم به هیچ جا نمیرسم

چ روزای خوشی ؟؟؟؟؟تازه دیشب فهمیدم شوهرم داره خیانت میکنه الان خوشحالم؟؟؟بدشانس ترین موجود دنیا زنه ک اگر تمام انگشتاتم عسل کنی موجود کثیفی بنام مرد گاز میگیره

میشه برای سلامتی مامانم و موفقیت دخترم  ی صلوات بفرستید 🥺🥺

صد بار خواست برگرده اما من نذاشتم، چون میدونم برگرده با این شرایط طاقت نمیاره، فقط خواستم بگم قدر زندگی هاتونو بدونید، سر هر مسئله ای زندگیو به کام خودتون و شوهرتون تلخ نکنید، بخدا هیچ چیزی ارزش نداره که رابطتون با هم خراب شه

الان دو ساله که من منزل پدرم موندم و شوهرم یه کشور دیگه، گفتنش خیلی راحته اما دو سال، یعنی دو تا عید ...

ان شاالله ک زود زود ب هم میرسید و این روزها رو تلافی میکنید.

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b