2777
2789
عنوان

این یعنی چی

298 بازدید | 34 پست

من در حال طلاقم یعنی فعلا فقط درخواست مهریه دادم ولی هنوز شوهرم نمیدونه یعنی ابلاغیه نیومده.... 

من از خیانت شوهرم باخبر شدم صداشو ضبط کرده بودم که با دختره حرف زده کلی دعوا داشتیم خودشم خبرداره که ازش مدرک دارم... 

حالا امروز یه زنه بهم پیام داده میگه ایندفعه میام دم خونتون با مامور ابروتو میبرم! گفتم چی میگی با کی هستی؟ بعد زنگ زد یه زن میانسال بود گفت تو با پسرم چیکار داری بهش پیام دادی بیا باهم باشیم دوستت دارم... یه پسر 18ساله چه میفهمه دست از سرش برنمیداری مگه شوهرت سیرت نمیکنه میام چوب میکنم تو اونجات...... 

منم دیدم داره حرفای زشت میزنه قطع کردم

خلاصه پیام دادم اشتباه گرفتی اگه مدرک داری نشون بده گفت وقتی اومدم دم خونت نشونت میدم منم گفتم هرغلطی میخوای بکن

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...

شاید از طرف شوهرت بوده! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا هرچی فکرمیکنم نمی‌فهمم این کی بود منکه به کسی پیام ندادم دوستام میگن لابد شوهرت میخواد اذیتت کنه ازت آتو بگیره چون میدونه تو ازش مدرک داری 

یا میخواد اینجوری ابروتو ببره مهریه نده.... 

آخه منکه کاری نکردم چجوری میخواد ثابت کنه؟ اصلا اون زنه شماره منو ازکجا داشت ازکجا میدونست متاهلم

این تهدید به چه دردش میخوره؟ یعنی بنظرتون ممکنه اینو ادامه بده کسی بیاد دم خونمون؟ 

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...
کار شوهرته نکنه از خطت ب اون اس داده تا علیه تو مدرک داشته باشه و نتونی مهریه بگیری و طلاقت بده

عزیزم مهریه رو زن خیانت هم کنه مرد باید بده

با هیچی نمیتونه از بین بره مگر اینکه خود زن ببخشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
کار شوهرته نکنه از خطت ب اون اس داده تا علیه تو مدرک داشته باشه و نتونی مهریه بگیری و طلاقت بده

نه خط من  یا گوشیم اصلا دست شوهرم نبوده

شاید از طرف شوهرت بوده! 

آخه یعنی چرا اینکارو کرده

وای خدا معلومه ازطرف همون دوست دختره هستش.میخواد آبروتو ببره.شایدم از طرف شوهرت باشه بخواد بترسوندت مهریه نده.

لطفا اگه اومدجلوی خونت سریع زنگ بزن مامور بیاد.نزنیش یه وقت.سعی کن کتک بخوری شکایت کنی.یا سکوت کنی که به دامشون نیفتی

ن

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
حالا هرچی فکرمیکنم نمی‌فهمم این کی بود منکه به کسی پیام ندادم دوستام میگن لابد شوهرت میخواد اذیتت کن ...

منم همین فکرو میکنم

از اون شماره شکایت کن‌ بابت مزاحمت

گوشیت یا خطت دست شوهرت نیفتاده؟