2777
2789
عنوان

زیبایی جنین...فقط باردارا بیان

651 بازدید | 67 پست

سلام اگه چهل سوره یوسف بخونید به سیب وبخورید انشالله بچتون خوشگل میشه

من واقعا سختمه همه رو بخونم گفتم اینجا جمع بشیم و وقتی چهل یا حتی بیشتر شدیم یه روز مشخصی تعیین میکنیم که هممون به نیت سیب خودمون وسیبهای دیگه که تو این تاپیک جمع شدیم یوسف بخونیم وبعد سیبمونو بخوریم 

اینجوری به نیت سیبمون چهل بار یوسف خونده شده وانشالله تاثیرش رو میذاره

بعد یوسف سوره انبیا رو میخام بذارم به نیت صالح شدن نی نی هامون 

حالا هرکی مایله پست بذاره 

هروقت چهل تا شدیم زمانو اعلام میکنم 

فقط همه باید سیب داشته باشن وحتما تا زمان مشخص سوره رو بخونن وبه نیت سیب خودشون وسیب بقیه باشه

اینجوری به سیب هرنفر چهل یوسف قرائت شده

هرکی هست پست بذاره....

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

عزیزم من یه بار خوندم ب سیب قرمز و خوردم.

پسرم ماشالله خوشگله😊

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هیچ حدیثی یا جایی از ائمه همچین چیزی ذکر نشده

البته قران رو روح و روان مادر و بچه واقعا تاثیر داره

ولی به نظر من خدا همه مخلوقاتش رو میگه خوشگلن

حالا شما بخونید ان شاءالله تاثیر داشته باشه

ولی اصل رو فراموش نکنید که رو و روانه

سوره عصر رو مدام بخونید تا بچتون تو زندکی صبور شه

با صدای بلند بخونید که بشنوفه تو شکم

شما که داری امضامو میخونی، لطفا برا کار پیدا کردن همسرم یه صلوات بفرست.

تا اینجا شش نفریم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

منم زنداداشم می خوند روی یک سیب تا چند روز. و بعد الان پسرش ماشاالله خوشگله. ولی به پدر و مادرش رفته

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

اینارو بیخیال یکی بگه با سوره انشقاق برای راحتی زایمان نتیجه گرفته یا ن؟

آره من گرفتم

تحمل دردم بالا رفت

هیچکس حتی تخت بغلیم ازم صدایی نشنید

فقط صبوری میکردم

حین پروژه زایمان سوره انشقاق، واقعه ، مریم و عصر و فک کنم نور رو خوندم

و دعا میکردم برا همه اونایی التماس دعا داشتن

و به این فکر میکردم که جیغ و داد فقط بچه رو میترسونه و عقب میکشه ، تازه پرستارا هم دلشون نمیسوزه و اگر همکاری کنم درد زودتر تموم میشه

شما که داری امضامو میخونی، لطفا برا کار پیدا کردن همسرم یه صلوات بفرست.

وقتی چهل تا شدیم زمانو اعلام میکنم فقط هممون سیب باید داشته باشیم اگه ندارید حتما فردا بخرید به خصوص قرمزشو