tannaz2121 مدیر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 85 عنوان از نیشابور کسی هست؟ | مشاهده متن کامل بحث + 6529 بازدید | 20 پست جاهای خوبشو معرفی میکنید؟😊 من به اندازه ی یک ابر دلم میگیرد... 1398/10/20 | 23:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه۹۸ عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 378 شما هم مشهدی هستین؟ من نیشابورم کمال الملک نمدونم کجایه؟مشهده؟ امضاء خدا پای تک تک آرزوهاتون💜
فاطمه۹۸ عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 378 روستای خَرو هم قشنگه، رستوران اعیونی هم غذاش خوبه. من کارشناسی نیشابور بودم خیللللی خوبه. اعیونی گرونه😁😁😁😁😁به اون باشه شاهکار وعمارت خیلی باکلاس تر از اونا تو جاده بوژاان هست😁 امضاء خدا پای تک تک آرزوهاتون💜
کتی_مارچ عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 1108 من نیشابورم کمال الملک نمدونم کجایه؟مشهده؟ کمال الملک ارامگاهش دقیقا کنار ارامگاه عطار ه. از "کجایه" حدس زدم اهل یکی از شهرهای خراسان رضوی یا شمالی باشین شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."
فاطمه۹۸ عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 378 کمال الملک ارامگاهش دقیقا کنار ارامگاه عطار ه. از "کجایه" حدس زدم اهل یکی از شهرهای خراسان رضوی یا ش ... من اصلا از عطار و خیام خوشم نمیاد نمیرم اونجا 😁😁😁پس اون ارامگاه دیگ مال کمال الملک بیشتر بوژان و درود و قدمگاه و خرو میرم مشهد دیدنی هاش بهتره🙁🙁🙁 امضاء خدا پای تک تک آرزوهاتون💜
صباراد عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 199 اعیونی گرونه😁😁😁😁😁به اون باشه شاهکار وعمارت خیلی باکلاس تر از اونا تو جاده بوژاان هست😁 من چند سال پیش اونجا درس میخوندم نمیدونستم مرسی گفتی انشالله میرم💗😀 در مورد کراتین مو سوالی داشتید تا جایی که بدونم جواب میدم
کتی_مارچ عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 1108 من اصلا از عطار و خیام خوشم نمیاد نمیرم اونجا 😁😁😁پس اون ارامگاه دیگ مال کمال الملک بیشتر ب ... برعکس من عاشق خیام و عطار و کمال الملکم.۵ باری نیشابور رفتم هردفعه حتما باید برم شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."