2777
2789
عنوان

اقا من 7روزه با شوهرم قهرم😕😕

1499 بازدید | 114 پست

ینی قهر که جی بگم

کلا ازش خبر ندارم

گوشیمم کلا خاموشه و شبا روشن میکنم 

ولی میدونم اونم زنگ نزده

زنگ بزنه بهم اس میاد

از طرفی نمیخوام عادت کنه به این قهر طولانی

و از طرفی.نمیخوام خودم زنگ بزنم

چون خودش بیشار ینی خیلی بیشتر مقصر بود

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

باید دیشب بر میگشته طبیعی نیست🤕🤕🤕

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساب کنین

از شنبه هفته قبل بود دیگه تا الان میشه چند روز؟

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
رفتی خونه پدرت

عقد هستم عزیزم

عقد هستم عزیزم

آها اگه واقعا مقصر ایشون بنظرم تحمل. کن دیگه گوشیت و خاموش نکن ولی سعی کن عادتش ندی ب اینکه شما عذرخواهی کنی

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍

خودتونم مشکل دارید که هفت روز قهر می مونید. با حرف حلش کنید وگرنه توی قهر از مردا کم میارید، آشتی هم بکنن با کینه زیاده که موجب خرابتر شدن رابطتون میشه‌.

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه