بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من آبرسان سِدِرما میزنم بیرنگ و سبکه بدون رنگ و بو و اسانس و چربی ژل هست
اون فیک عزیزم منم داشتم شکایت کردم پولمو پس گرفتم . میزدم دو سه بار خوب بود شفاف میکرد ولی ترسیدم ن گواهی نامه ن جعبه ن شکت تولید کننده ن هیچی هیجی مداش
اون فیک عزیزم منم داشتم شکایت کردم پولمو پس گرفتم . میزدم دو سه بار خوب بود شفاف میکرد ولی ترس ...
😲
میشه عکسش رو بدی؟
مطمئنی اونی که من میگمه؟
چند خریدی؟
از کجا خریدی؟
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
😲 میشه عکسش رو بدی؟ مطمئنی اونی که من میگمه؟ چند خریدی؟ از کجا خریدی؟
بابا ی ژل بی رنگ شبیه ژل مو ادعا دارن کره ای سدرما ام هست اسمش قیمتشم 80 بود چند ماه پیش . همونه مطمئن باش اشتباه نمیکنی . روش نوشته برا مو هم میشه استفاده کرد و ..... از طریق پیج میترا خریدم ولی بعد فهمیدم فیکه و کلاه برداری ولی انصافا اثر خود ابرسانش خوب بود اما جون بی نام نشون بود همه جوره ترسیدم و دگ استفاده نکردم
بابا ی ژل بی رنگ شبیه ژل مو ادعا دارن کره ای سدرما ام هست اسمش قیمتشم 80 بود چند ماه پیش . همونه مطم ...
عزیزم خود میترا معرفیش کرده چطور فیکه؟!
فیک یعنی از روی یه برند کپی کردن
مگه برندی به اسم سدرما هست که این رو از روش کپی کردن؟
اگر بی نام و نشونه شما چطور شکایت کردی و پولت و پس گرفتی؟