2777
2789

سلام.تو هفته ۲۳ رفتم دکتر دیگه صدای قلب دخترم نیومد.اورژانسی برام سونو نوشت رفتم سونوگرافی گفت یه هفتس قلبش وایساده.دوباره یه سونوگرافی دیگه رفتم اونم همینو گفت.دوروز بعدشم رفتم بیمارستان و با زایمان طبیعی دفعش کردم و شد پایان بارداریمو شروع حال داغون من.خیلی حالم بده.سه روز قبلش براش لباس خریده بودم.فقط کارم شده گریه.خیلی داغونم.کی حالم خوب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشالله به زودی جاش پرمیشه.میگذره تحمل کن و قوی باش‌من تو سی و پنج هفته بهم همینو گفتن.علتش چی بود؟حتما صلاحی توش بوده.😢

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

باید خودت بخوای ک حالت خوب شده انشالله بارداری بعدی ب سلامت بازنویسی زمین میذاری😍روحیتو از دست نده ک بزرگترین چیزیه ک بهش احتیاج داری واسه باردار شدن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
باید خودت بخوای ک حالت خوب شده انشالله بارداری بعدی ب سلامت بازنویسی زمین میذاری😍روحیتو از دست نده ...

بازنویسی چی بود هههه بارتو

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
اصلا خیلی تکون نداشت.هربارم میرفتم دکتر میگفت همه چی عالیه

دقیقا مثل پسر من.هر چی به دکتر میگفتم پس چرا نی نی من کم حرکته میگفت خوبه.احتمالا مثل من جفتت خوب کار نمیکرده و خونرسانی نداشته و بارداری بعد باید هپارین بزنی که خونت رقیق شه و خونرسانی بهتر.

عزیزم خدا صبرت بده و جاش رو زودتر برات پر کنه منم پسر کوچولوی چهارده روزمو بخاطر ایست قلبی از دست دادم خیلی سخت بود اما خدا کمک کرد صبرشو بهم داد و اون روزا هم گذشت 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
دلیلش معلوم نشد.گفتن واسه بررسی دلیلش باید یه تومن بریزم حساب بیمارستان که من نخواستم

نکن اینکارو من کردم باعث شد تو بارداری دومم استرس عالمو بکشم.نکن.