2777
2789
عنوان

ترک های پوستی😥😥😥😥😥

138 بازدید | 19 پست

بچها من بخاطر دوتا سزارین ک پشت سر هم داشتم،دور نافم خطای کوچیک سفید افتاده که وقتی با دست جمعشون میکنی یجا خییییییلی زشت دیده میشه ....

خیلی اعتماد بنفسمو گرفته،

نمیتونم تاپ کوتاه بپوشم تا مبادا شکمم دیده بشه،،

امروز شوهرم چشمش افتاد دقیقا رو خطام،اما هیچی نگفت...

خیلی ناراحت شدم،

با اینکه تو طول حاملگی کرم مرطوب کننده میزدم اما بازم شکمم شل و پر خطه....

چاق نیستم قدم ۱۶۹ وزنمم ۷۰

شمام مثل منید؟

شوهراتون حساسن روش یا براشون مهم نیس

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نباش عزیزم منم کلبازوهام شکمم و سینم داره بخاطر کاهش وزن زیادم منم شوهرم گاهی اوغات نگاه میکن ...

خوش بحالت ک برات مهم نیس...

من کلا نظر مردم بخصوص شوهرم خیلی مهمه برام😔

اصلا براش مهم نیست یا اگه هم باشه به روی خودش نمیاره همیشه میگه خوبی من یه بارداری داشتم که ترک نخوردم اما شکمم بعد سزارین بزرگ و شل شد الانم دوباره باردارم باید دنیا بیاد ببینم چه بلایی سرش اومده😑

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

چقد بده اینطوری

دقیقا بخاطر همین موضوع از بارداری میترسم

من شنیدم روغن زیتون و پماد آ د تو دوران بارداری خیلی خوبه 

بااینکه داستان منو بد نوشتی...ولی تو هنوزم خدایِ خوبِ منی❤ 
اصلا براش مهم نیست یا اگه هم باشه به روی خودش نمیاره همیشه میگه خوبی من یه بارداری داشتم که ترک نخور ...

ای جوووونم ...

انشا..بسلامتی دنیا میاد❤❤❤❤

نمیدونم چرا اینقدر نظر شوهرم برام مهمه😪

بابا شوهرت خودش میفهمه بالاخره دوتا نی نی اوردی     چیزی گفت بگو خودت برو دوتا بیار ببینم چه شکلی میشی

بعدم منم ترک دارم رفتم دکتر گفت فقط تا وقتی قرمز اند درمان داره سفید شه  کاری نمیتونی کنی 

چقد بده اینطوری دقیقا بخاطر همین موضوع از بارداری میترسم من شنیدم روغن زیتون و پماد آ د تو دوران ب ...

بارداری اولم خیلی خوب بودم 

الانم زیاد نیستا ولی وقتی دقت کنی میبینی ترک هارو...بازم میخواستم شکمم صاف میبود😪😪😪

شوهرتون باید شما رو بذاره روی سرش حلوا حلوا کنه

اون همه درد و سختی رو نه ماه تحمل کردی، ظاهرت هم که تغییراتی داشته، الان باید از شما متشکر باشه نه اینکه بخواد ایرادی بگیره🤨

.                                                                  

ببین عزیزم وقتی یک.بادکنک و باد و خالیش کنی چروک میشه چه برسه ب شکم، که بعد زایمان یا لاغری اینطور میشه

تا دیروز داشتی چسناله میکردی بخدامیگفتی جونمو بگیر،امروز دنبال ماسکی میترسی بمیری.گوگولی موگولی  
بابا شوهرت خودش میفهمه بالاخره دوتا نی نی اوردی     چیزی گفت بگو خودت برو دوتا بیار ببینم ...

معلوم نیس برا من 

اما دقت کنی هستن..

سفید شدن...

البته من سفیدم زیاد مشخص نیس...

خلاصه هیچی مث شکم صاف نییییست