2777
2789
عنوان

ب نظرتون ارایشگری یا خیاطی برای زن خوبه.

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 58 پست
واقعا سلامتی رو از دست میدی با خیاطی

تو ارایشگاه هم بوی اکسیدان و رنگ و اینا مضره.خطر بیماری هست.واسه خیاطی هم نمیخام صب تا شب پشت چرخ بشینم ک

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرتون واسه شروع اموزشگاه خوبه یا فنی حرفه ای.اصلا چ فرقی دارن باهم

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
خوب اگه اصولشو بلدی بری آموزشگاه.یجای خوب برو

اصول خیاطی اره بلدم

باید معروف باشی تا بیان پیشت.بهت اعتماد کنن.من ۲۲ سالمه.و چهرم بی بی فیسه همه فک‌می‌کنن بچم.بلد نیست ...

اگ خودت میخوای ارایشگا بزنی ک اره باید معروف باشی

اما اگ بخوای با ارایشگاه های خوب کار کنی‌اونا فقط مهارتتو نگا میکنن

اما بازم خیاطی بدون دردسر تره

ان شاالله ک هرکدومو انتخاب کردی موفق باشی توش😊

مثلا از یه مزون با کلاس بپرس کجا میتونم آموزشگاه خوب برم که کاراش هم بروز باشه.مخصوصا مانتو های به روز یادت بده.چون الان مانتو گرونه واسه عید چنتا مدل جدید یاد بگیر آگهی بزن و بدوز

صلوات برای حال خوبم🤗هرکی صلوات فرستاد لایک کنه منم براش صلوات بفرستم🤩💗💖💝💓💞💕
اگ خودت میخوای ارایشگا بزنی ک اره باید معروف باشی اما اگ بخوای با ارایشگاه های خوب کار کنی‌اونا فقط ...

فدات

اگه قبل عید شرو کنی بهتره چون بعدش دیر کارت میگیره.مدلاتو تو دیوار و اینا هم بزن که مشتری پیدا کنی.همه پارچه میخرن میدوزن

کلی تایپ کردم خطا داد😐 آرایشگری بهتره اما نه ازینایی که تو کوچه آرایشگاه میزنن و کارشون معمولیه سا ...

ارایشگری درسته درامدش زیاده ولی باید وقت زیادی صرفش کنی ک من نمیتونم.هم ب خونه برسم.هم شوهر

مثلا از یه مزون با کلاس بپرس کجا میتونم آموزشگاه خوب برم که کاراش هم بروز باشه.مخصوصا مانتو های به ر ...

تو ی شهر کوچیکیم ک‌مزون و اینا نداره.فقط پاساژو مغازه مانتوهست.مزون بزرگ نیس.

خیاطی هم باید همش مجانی واسه خاله و خواهر شوهر و آبجی بدوزی😒

ن اصلا.اونا میدونن ک زحمت میکشم.پول میدن

خیاطی هم باید همش مجانی واسه خاله و خواهر شوهر و آبجی بدوزی😒

نه عزیزم دستمزد کمتر میتونه بگیره ولی رایگان نه. اگه از اولش شل بگیره آره دیگه ولش نمیکنن.ولی خوب خیاطی سخته نمیشه بدون دستمزد

نه عزیزم دستمزد کمتر میتونه بگیره ولی رایگان نه. اگه از اولش شل بگیره آره دیگه ولش نمیکنن.ولی خوب خی ...

خب دوستان‌ممنون از نظرات.ولی اموزشگاه خوبه یا فنی حرفه ای