2777
2789

قرار بود یه مدتی بگذره شرایطتشو جور کنه ازدواج کنیم چون پدرم رضایت نمیداد 

الان خدارو شکر میکنم پدرم رضایت نداد

هرکاری که کردم این بشر پیشرفت کنه نشد

ذاتاً یه جلبک بود!

یادمه اون موقع ۲۰ میلیون پول داشت بهش گفتم ۱۰ میلیون از خانوادت بگیر ام وی ام اسم بنویس میگفت اینجوری باید کلی پول سود ماشین بدم😑الان فک کنم ام وی ام صد میلیون شده باشه،درسته؟اگه به حرفم گوش میکرد الان یه چیز میشد

چند وقت پیشا تو اینستا دیدمش موتور خریده بود با یه سگ!احتمالاً با همون بیست میلیون۱😑😐بعضی مردا رو جون به جونشون کنی هیچی نمیشن آخر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد بی کفایت شکنجه اس 

خداروشکر کن که نشد 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

دقیقا 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

😁😁😁😂😂😂

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘