2777
2789
عنوان

کار ما بالا گرفت بالاخره

882 بازدید | 68 پست

سلام بچه ها گفته بودم که فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده . ویروز ظهر به من پیام داد فلان جائم دقیقا منم همون جواب دادم ناهار میای یا نه .. دیگه ج نداد خلاصه منم گفتم دستش بنده یا هر چی .. دیگه ساعت ۶ بود بهش زنگ زدم چندبار که ببینم شام میاد یا ن هر چی من زنگ زدم ج نداد .. گوشیش کلی اشغال بود .. دیگه بهش پیام دادم میخام بدنم شامو میای یا ن و ... بعد نیم ساعتش اومد خونه منم چیزی نگفتم سرسنگین بودم الکی خودشو زد به مریضی که حالم بده و مسکن بده ولی حالش خوبه خوب بود دیگه بیخیال واسه خودش دراز کشید من بهش گفتم کجا بودی ظهر تادالان ن ج پیامی ن زنگی .. دیگه بدش اومد میرم زحمت میکشم اینم نتیجشه . من نتونستم پنهون کنم گفتم دوباره خانم بازی؟؟ انقد بدش اومد میز وسط پذیراییو انداخت وسط گلدونارو شکست اومد زد تو گوشم . منم گفتم دیگه طرف من نمیای قرار نیست دستو روم بلند کنی . گفت من تو رو نمیخام خسته شدم ازتو . من نشستم گریه کردم .. تمام وسایلای فریزرو انداخت زباله که چیزی نباشه تو خونه . منم از این دیوونه بازیا خیلی ازش دیده بودم‌گفتم ولش کن صب اروم میشع . دیگه تلفنو برداشت زنگ زد داداشم که بیاید اینو ببرید هر چی بخاید میدم دخترتون اگه طلاام باشه نمیخامش . اونام اومدن کلی فحشو دریوری با داداشم پشت تلفن داشتن دیگه شوهرم رفت قمه اورد ک میکشمو .. باباش اکمد خونمون بابائه برگشت ب شوهرم گفت من روز اول گفتم این بدردت نمیخوره اخه این پدر داره خونواده داره . اخع من بابام مرده 

الانم اومدم خونه خودمون خیلی ناامیدم حالم خوب نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها کاری ک میتونم بکنم اینه برات دعا کنم زندگیت درست بشه عزیزم

و اینک ذکر یا خیر حبیب و محبوب صلی علی محمد و آل محمد رو همیشه ب نیت شوهرت بگو برای توجه نکردن ب خانمای اطراف

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....

شوهرم تو دعوا دائم میگه برو بیرون منم میرمو خودم برمیگردم . بهم میگه خودتو سبک کردی برگشتی منکه نخاستم . من تو نامزدی گفتم اینو نمیخام مامانم زورم کرد تو عقد گفتم نیخامش مامانم نزاشت دیگه از کار از کار گذشتع بود . بنظرتون اینا رو واقعا میگن مردا یا تو عصبانیت میگن ؟؟

احتمالا  خیانتش باعث شده نتونی فراموش کنی و همیشه به روش بیاری    یجورایی اعتماد بینتون نیست دیگه   اگه بچع نداری جدا شو هم خودتو اذیت میکنی هم اونو    خانوادها هم که روشون تو هم باز شده