2777
2789

دوستم سی سالشه.خیلی خیلی دختر خوبیه.خوشگلم هست.ولی متاسفانه خواستگار نداره و ناراحته از این بابت.

اینم بگم خوانوادشم در سطح خوبین.همه خواهر و برادراش تحصیلکرده و جاهای خوب شاغلن.خودشم تو یه شرکت معتبر کار میکنه و لیسانس داره‌.

هرچی بهش میگم منو ببین عبرت بگیر ازدواج بدرد نمیخوره قبول نمیکنه میگه دوس دارم مث خواهر و برادرام ازدواج کنم و خوشبخت شم(البته خواهر و برادراش خوشبختن چون واقعا از نظر شخصیتی و تربیتی عالین)ولی نمیدونم چرا دوستم مجرد مونده.

لطفا اگه کیس مناسب سراغ دارین معرفی کنین.اهل تبریزن

تلاش کن،طلاش کن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصفهان سراغ داشتم

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی
خودتم گزینه خوبی هستی . دارع میگه خانواده داره شاغلم هست 😑برو جلو لعنتی

نهههه از خودم بزرگتره...بعدم تبریزیه😄

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی