2777
2789
عنوان

رفتار مناسب با دختر نوجوان

5100 بازدید | 13 پست

دختر ۱۴ ساله  من اصرار داره که گوشش رو چند تا سوراخ کنه ظاهرا مد شده و دوستاشم انجام دادن دختر من هم خیلی ساده هست و اهل کارهای یواشکی و قرتی بازی نیست من اول مخالفت کردم ولی بعد احساس کردم که شاید من حساسم و این کار با توجه به مدلهای جدید گوشواره ها و جو نسل جدید شاید خیلی نیاز به مخالفت نداره خواستم از مادرهایی که نوجوان دارن و احیانا با مشاور در ارتباط هستن سوال کنم که به نظرتون حساسیت من درسته یا بیجاست و چطور رفتار کنم تا دخترم عقده ایی نشه

چندتا خوب نیست و بهش بگو اینا دوره ایه بعدا از مد میوفته و نمیشه کاریش کرد حالا دوتا سوراخ بد نیست

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرنیستم ولی 

مامانم من مثل شما به همه چیز حساسه ولی خوب من‌بلدم چجوری خاستمو ازش بگیرم 

انقدر سخت نگیرین هرچند ب نظر من مد قشنگی نیست ولی خوب دوست داره دیگه چون دوستاشم کردن الان حس میکنه اونا خیلی شاخن 

رسیدن بهش آرزومه.... 

بهترین کاراینه بری مشاوره و یه راهنمایی هایی که نیازه بصورت کلی برای دخترنوجونتون بگیری 

بعید میدونم کسی دختربه این سن داشته باشه یامشاور باشه 

یا از مشاوره کلینیک همین نی نی سایت نظر بخواه

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

دو تا سوراخ که دیکه اشکال نداره منم گوشم دو تا سوراخه  یکیش نگین سفید کوچیک یکیش گوشواره  بلند 

فک کردم مثل لاتا  پنج شش تا سوراخ میخواد

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

چ اشکالی داره مگه 

الان چندساله ک مد شده گوش رو چندتا سوراخ میکنن 

خداروشکر کن ک اومده باهات درمیون گذاشته ک دوسداره اینکارو انجام بده چون خیلی از بچه ها انجام میدن بعد ب مادره طفلک میگن و نظرشونم اینه میذاریم تو عمل انجام شده خانواده رو

هرچقدر باهاش صمیمی باشید مخفی کاریاش کمتر میشه و اسیب کمتری میبینه تو اجتماع 

فشار اوردن و دائما مخالف نوجوون بودن باعث میشه خیلی از ضربه هارو بخوره فقط برای اینکه شما تو هر موردی باهاش  مخالف بودید و جلوش رو گرفتید

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼