2777
2789
عنوان

🍛🍗🍳ناهار چی دارین ؟🍳🍕🍔

1959 بازدید | 156 پست

سلام دوستای گلم 

من همیشه ناهار روز جمعه مون یاجوجه کباب یا آبگوشت یا قورمه سبزی و...

چون دیشب مهمون داشتم و دلمه داشتیم ازش هم نموند الان حوصله هیچ کاری ندارم میخوام کوکو درست کنم 

نزدیک11 ساله ازدواج کردم 4 بار کوکو درست کردم زیاد دوست نداریم دیگه آخررررررررین گزینه مونه 😆الان تو اینستا دیدم کوکوی کدو سبز کدو هم دارم میخوام درست کنم ببینم چطور میشه 

شما چی دارین؟😍

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط بزنج کذاشتم تو اب😄

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

میخوام کوفته تبریزی درست کنم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

میگو

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا