2777
2789
عنوان

درمان گودی زیرچشم

163 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

کیا تونستن گودی یا سیاهی زیر چشمشون رو برطرف کنن

لطفا از تجارب تون بگید.

با ورزش صورت؟قرص؟کرم گیاهی یا صنعتی؟لیزر؟؟

من...به روشنی این راه ایمان دارم.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اینستاگرام یه نفر ادعا میکرد دکتر دارو سازه و کلی چیزای درمانی واسه پوست میفروختن که بین اونا کرم دورچشم اواکادو بود که میگفت گودی رو رفع میکنه یکی از بلاگر معروف به اسم زینا هم تبلیغ رو گذاشته و اینو که گودی رو رفع میکنه رو تایید کرد ولی بعد یه بلاگر دیگه اومد گفت فلانی دروغ میگه و چندتا از سوتی هاش رو لو داد بعد قرار شد طرف مدارک و مجوز هاش رو بزاره که بعد چند وقت از زیرش دررفت و اینکه بعد اون زینا جواب یکی از کامنتا رو که در مورد خرید این محصول بود داد و نوشت اعتماد نکن و ديگه نه کامنت جواب داد نه پست رو پاک کرد در کل انقد از این محصول تعریف میکرد و رضایت مشتری رو میزاشت و میگفت با فرمول کرم های خارجی هستش من قصد داشتم بخرم که این اتفاقا پیش افتاد

تخفيف ويژه بمناسبت افتتاح شعبه دوم

* هايفوتراپي 800تومان (با پيشرفته ترين دستگاه و نتيجه دهي فوق العاده)

* ليزر موي زايد کل بدن 299 هزار تومان

(با دستگاه الکس دايود امريکايي و کاملا بدون درد)- با پراتور خانم و آقا

* پلاسماجت 250 هزار تومان

بوتاکس 100-150 تومان

*** به متولدين هر ماه 50 هزار تومان تخفيف استفاده از خدمات اهدا ميشود.

*** در صورت معرفي کلينيک به دوستان خود، 10% مبلغ خدمات دوستانتان زا هديه بگيريد.

* خدمات کلينيک:

ليزر موهاي زايد ، هايفوتراپي ،تزريق ژل، بوتاکس ، نخ ،ميکرونيدلينگ ،ميکرودرم ، هيدرودرمي، مزوتراپي سر ، صورت و سلوليت ،خال برداري ، پلاسما جت

ساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 77729654 --77729756– 09197757767

تهران- تهرانپارس-خيابان فرجام شرقي-بين عادل و زرين-جنب استخر نارسيس-پلاک 77-ورودي 8-طبقه سوم واحد

شعبه اول

تلفن جهت هماهنگي 86110844-02186110849– 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6