2777
2789

سلام به همه

تو غربالگری اول که ۳۰ آذر بود بهم گفت ۱۲ هفته و ۶ روزمه....حالا دکتر برام آزمایش نوشته که ۱۶ هفتگیم برم نمیدونم تاریخ دقیق ۱۶ هفتگیم کی میشه....ممنون میشم کمکم کنین...خودم حساب کردم شد ۲۸ دی اما توی ماشین حساب بارداری که زدم نوشت الان ۱۵ هفته و ۵ روزمه...گیج شدم 

خدایا شکرت ...ممنونم ازت   

شما طبق اخرین پریودت باید عمل کنی گلم

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین برای غربالگری ها از پریودی حساب میکنن. اولین روز آخرین پریودی

خب از اتفاق موقعی ک رفتم برا سونو بهم گفت دکترا از اولین روزه آخرین پریودی حساب میکنن ما برا غربالگری از اولین سونویی ک انجام دادی....براهمین قاطی کردم 

خدایا شکرت ...ممنونم ازت   
یعنی نمیخواد از روی سونوگرافی حساب کنم؟

نه عزیزم.سونو برای ارزیابی رشد جنینه

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
خب از اتفاق موقعی ک رفتم برا سونو بهم گفت دکترا از اولین روزه آخرین پریودی حساب میکنن ما برا غربالگر ...

من از پریودی حساب میکردم. در ضمن دکتر شما گفته ۱۶ هفته و تحلیل رو اون انجام میده . این فقط کارش سونو هست . برار بگه. حتی انشاالله زایمانت هم با پریودی حساب میشه