2777
2789
عنوان

لطفابیایین راهنمایی کنید!!!

157 بازدید | 40 پست

بچه هاقراریه تصمیمی بگیرم ببینددرسته یانه؟

مادرحال حاضریه خونه داریم آپارتمان ۶۰ متری نیم کارس...

ولی داخلش زندگی میکنیم آب برق گازهمچی داره ولی طبقات بالاهنوزدرست نشده،فعلاپول وام نمیدیم،یه ماشینم داریم،،،همسرم میگه بیاجفتشون بفروشیم بریم یه دست خونه حیاط داره ۶۰متری بگیریم!بنظرتون قبول کنم؟

فعلاامکان نداره ماشین بخریم دوتابچه کوچک  هم دارم 

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم خیلی خوب میهشه البته اگه بچه هات مدرسه میرن باید نزدیک مدرسه بگیری و اینکه درکل بدون ماشین بودن سخته ولی بنظرم یه خونه خوب داشتن میارزه اگه میتونی یکم پس انداز کنید خونتو تعمیر کنی اینم خوبه

ژ ژ آ🕊

نه نکن خیلی سختتون میشه

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
اگه میتونی بمون زندگی بدون ماشین بادوتا بچه سخته اسباب کشی هم همینطور 

منم فقط فکرم درگیرماشین هس،اگه نباشه سختمون هس،ولی اونجایی که شوهرم میگه بریم به همه امکانات نزدیک تریم بازم تردیددارم

منم فقط فکرم درگیرماشین هس،اگه نباشه سختمون هس،ولی اونجایی که شوهرم میگه بریم به همه امکانات نزدیک ت ...

به خانواده هاتون چی نزدیکید

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 
اره عزیزم خیلی خوب میهشه البته اگه بچه هات مدرسه میرن باید نزدیک مدرسه بگیری و اینکه درکل بدون ماشین ...

بچه هام فعلاکوچیکن ،اون جایی که قراربریم به مادرخودم ومادرشوهرم خیلی نزدیک ترمیشیم،،،فقط فکرم درگیرماشین که ارزش داره بفروشم یانه؟؟

نه نکن خیلی سختتون میشه

الان هم ماشین هس هم یه خونه نصف کاره بازم میشه توش زندگی کرد اگه اونکاروکنم فقط خونه دستم میگیره واقعادودل شدم