مامانای مشهدی بیاین نظرتون راجع زایمان دربیمارستان امام رضا وام البنین وجوادالائمه بدین ازاین سه تا کجابرم کسی دکتری معرفی میکنیدبهم توشخصی که تواین سه تابیمارستان اپیدورال انجام بده وهزینه هاشومیدونیدومیگید
خب امام رضا و ام البنین بیمارستان آموزشیه . احتمال ۹۹ درصد رزیدنت یا دانشجو کارتو انجام میدن . جوادالائمه شنیدم خوبه. من خودم رفتم رضوی ۵ م پول دادم سزارین شدم اصلام راضی نبودم.
بیمارستانای دولتیه اصرارشون به زایمان طبیعیه یعنی مادر و بچه تا دم مرگ میرن تا بزور سزارین کنن...خانوم برادرم ۱۷ شهریور زایمانش بود سر بچه هم اومده بیرون اما نتونستن بچه رو بیارن اخرسرم ضربان قلب بچه اومده پایین بردن اتاق عمل سزارین کردن....بمیرم برای بچه ی داداشم صورتش کبوده با اینکه ۱۰ روزی از تولدش میگذره....
خدا لعنتشون کنه ای جانم خدا حفظش کنه بایستتدی شکایت میکردین ،اجی واسه همینه موندم کجابرم یک مُ ...
اگه توانایی مالی دارید حتما خصوصی برید و ضمن اینکه توکلتون بخدا باشه در هرصورت چه خصوصی چه دولتی...ان شاءالله که بسلامتی زایمان کنید و بچه تون هم به سلامتی در آغوش بگیرید..والله من که مشهد نیستم فعلا ولی میدونم برادر م و خانومش انقده ناراحتن و سختی کشیدن که دیگه از شکایت و این مسایل هم فراموش کردن...
نه بخدا واسه اونم ناراحتم ولی باز بچه ی طفلی خیلی بیشتر اذیت شده و هنوزم که هنوزه کامل خوب نشده و بماند که مجرای اشکیشم دکترا گفتن مسدود شده و بلافاصله م زردی گرفت و ....