2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریزم دکتر مقبولی اصل  لیفت لب واسه اونایی انجام میشه که فاصله لب و بینی زیاده یا لب بالا کوچ ...

آها متوجه شدم عزیزم، ان شا الله بسلامتی انجام بشه و خوشگل خوشگلا بشی،🤗⁦♥️⁩

آقا نیستم 😊
۱۱ تومن با لیفت لب

لیفت نکن لبتو دیگه نمیتونی ببندی کلی عوارض و بدبختی داره

لیفت کنی نصف بالای لبتو میکنن بعد بخیه میزنن به بینی لب کوتاه میشه بالاش دهن هی باز میمونه

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)
عزیزم ربطی نداره من خودم اول بودم ک باب میلم نشد بینیم اما خواهر شوهرم نفر آخر بود پیش همین دکتر خود ...

والا ما تو هیچی شانس نیاوردیم تو عمل بینی شانس اوردیم . یعنی بهترین بینی دراورد برا من

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خداروشکر مبارکه اون وسطا دکتر استراحت میکنه؟

نمیدونم . من تو اتاقم بودم که منو گفتن بیا اتاق عمل . نفهمیدم استراحت کرد یا نه ولی از ی نطرم نفر دوم بهتره. 

لیفت نکن لبتو دیگه نمیتونی ببندی کلی عوارض و بدبختی داره لیفت کنی نصف بالای لبتو میکنن بعد بخیه میز ...

نه بابا جا داره که بره بالا وقتی میخندم اصلا دندونام دیده نمیشه

از چه نظر

خب ببین نفر اخر دکتر خسته اس . نفر اول ممکنه ی خطایی بکنه یا هنوز تو اون روز دستش راه نیوفتاده باشه و اون خطاشو تو دومی اصلاح کنخ. ولی اخری خستگی تاثیر میطاره

نه بابا جا داره که بره بالا وقتی میخندم اصلا دندونام دیده نمیشه

از من میشنوی خودتو داغون نکن

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)