2777
2789

مدرکت چیه؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بهتر از معلمی برف بیاد بارون بیاد تعطیلات تابستون هر وقت بچه ها اونم ابتدایی نتونن بیان مدرسه تو هم تعطیلی 😐 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

ابتدایی خیلی سخته یعنی اعصاب برا ادم نمیزارن.اگه ادم ریلکسی هستی برات شغل خوبیه.

در کل معلمی برا خانوم شغل مناسبیه هم به خاطر ساعت کاری کم هم به خاطر تعطیلات تابستان.

حقوقش هم بستگی به خیلی چیزها داره ولی در کل حقوق بالایی نداره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

زیورآلات دستساز من از دست ندین و دنبال کنین

💖💖💖💖💖💖

پیج اینستاگرامم👇👇👇👇

Zivaralat_rozalin 

Zivaralat_rozalin 

Zivaralat_rozalin 

Zivaralat_rozalin 

حتما فالو و لایک کنین و حمایتم کنین

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

🥀 تنها و تنها خداست که میماند و بس 🥀

عالیه ‌

سه ماه تابستون و عید و آخر هفته ها که الحمدالله نمیرن سرکار  حقوقشون میاد 

ساعت کاریشون هم کم شده ‌

نظارتی جدی هم نیست بر شیوه تدریس 

قشر همیشه مظلوم هم که هستن حرف نمیتونی بزنی بهشون 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

3 روز در هفته کار میکنی دو و نیم میلیون حقوق میدن

اگه زرنگ باشی میتونی شیفت بعد از ظهر رو هم با یه مدرسه دیگه قرارداد ببندی بشه پنج میلیون 

کلاس فوق العاده ساعتی پنجاه هزارتومن میدن اگه بذاری

تابستون و عید و تعطیلات دیگه هم داری

عالی ها عالی چون زنهای الن یا خانه دارن یا کارمندو شاغل خانه دارا که خودشون به بچه درس میدن اون یکی هام پول دارن معلم خصوصی می گرن شما فقط پنبه می زاری تو گوشت می ری می شینی تاگرام فقط تو نت سیاحت می کنی اخرشم همهذبچه هارو ازدم به خصوصی دعوت می کنید دوباره یه پول می گیرید اینگو زندگی شیرین می شود

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
ابتدایی خیلی سخته یعنی اعصاب برا ادم نمیزارن.اگه ادم ریلکسی هستی برات شغل خوبیه. در کل معلمی برا خا ...

خوبه حقوقش عزیزم مخصوصا واسه یه خانم 

اگه سه روز در هفته دو شیفت برداره میشه پنج میلیون

مدارس غیرانتفاعی بیشتر هم میدن