2777
2789
عنوان

جاری نفهم‌م بیاین قضاوت

1254 بازدید | 113 پست

منوجاریم باپدرشوهرم تویه ساختمون هستیم امروز خونه مادرشوهرم بودیم پدرشوهرم ازره رسید یه بسته بیسکوییت دستش بودمیخواست بده ب بچه من و‌حاریم نصف کنه یعنی،بچه جاریم پریدجلو شروع کردگریه کردن که بده ب من پدرشوهرمم بهش دادگفت حالابده تا نصفو بدم دخترعموت اونم شروع کرد دوباره ب گریه زاری ک نمیدم دخترمنم ازاینطرف دنبال اون راه میرفت میگفت ب منم بده اونم نمیداد بعداینم هی نق میزد ک مامان منم میخوام منم ب جاریم گفتم میشه ازش بگیری تقسیم کنی گناه داره برای یه ذره بیسکوییت داره گریه میکنه گفت نه نمیشه چون برم ازش بگیرم گریه میکنه گفتم خب بچه منم داره گریه میکنه گفت چکارکنم اگه برم دستمو گازمیگیره خیلی خیلی عصبانی شدم ازاخر دخترمو دعواکردم گفتم انقدرگریه نکن برای یه ذره خوراکی خودم الان میرم برات میخرم الهیی بمیرم برای بچم ،اونم با بیسکوییت هی جلوی بچم رژه میرفت تا دخترم میرفت کنارش میگفت ب منم بده سریع جاریم میگفت یکتا کاری بهش نداشته باش اون نمیده بهت،خیلی خودداری کردم ک چیزی نگم بعدک جاریم رفت ب پدرشوهرم گلایه کردم گفتم چرابهش دادین ایناهمشون نوه هستن چه فرقی دارن براتون گفت هیچی منم فکرنمیکردم نده،اخه اون یکسال ازبچه من کوچکتره تازه۲سالشه 

چقدر خودتو ضعيف نشون دادي🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن الکی سرخودتو درنیار

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
چکارکنم مثلا؟

بچتو برميداشتي و ميرفتي خونت

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800